Home GamingAndroid Game Wave Festival kondigt nieuwe data en spannende kansen aan

Game Wave Festival kondigt nieuwe data en spannende kansen aan

by Jos Vis

Het Game Wave Festival (GWF) heeft nieuwe data voor het evenement bekendgemaakt. Het vindt plaats van 28-29 november in Tallinn, Estland in het Tallink Spa & Conference Hotel. Naast nieuwe data is Game Wave Festival er trots op de Nordic Game Discovery Contest Baltic Semi-finals te organiseren in de aanloop naar de NGDC Grand Finals.

“We hebben de data voor de conferentie gewijzigd omdat we een unieke kans kregen om NGDC Season VI: Special Qualifier en de NGDC Grand Finals voor de eerste keer in de Baltische regio te organiseren” – zegt Ints Viksna, voorzitter van de raad van bestuur van het Letse technologische centrum .

Het Game Wave Festival is een zakelijk, educatief en entertainment evenement voor professionals uit de game-industrie. Het vond voor het eerst met groot succes plaats in september 2021 in Jūrmala, Letland, en werd bijgewoond door meer dan 270 deelnemers uit 25 landen.

Het festival is voornamelijk B2B, maar het is ontworpen om de “stijfheid” die dit soort evenementen soms hebben te vermijden door de leuke en ontspannen sfeer vast te leggen. GWF is groot genoeg om een ​​overzicht te krijgen van de belangrijkste tendensen in de Scandinavische en Baltische regio, en klein genoeg om vrienden te maken met alle deelnemers. De vriendschappen die je in GWF maakt, zullen je je hele leven volgen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: