Home Featured Ga kopje onder met de Underwater Ruins Expansion van Black Desert Online

Ga kopje onder met de Underwater Ruins Expansion van Black Desert Online

by Jos Vis

Zoals eerder aangekondigd op de roadmap van vorige maand, kondigen Kakao Games en Pearl Abyss met trots de nieuwe uitbreiding Underwater Ruins aan die op 22 mei aan Black Desert Online zal worden toegevoegd. Alleen de meest ervaren avonturiers zullen zich kunnen wagen aan deze nieuwe waterthema-locaties om het hoofd te bieden aan enkele van de meest vijandige vijanden in het spel.

Spelers moeten per boot reizen en de oceaan in duiken om de twee avonturenlocaties te betreden. Er zijn de Protty Cave en de Sycraia Ruins, evenals Sycrid, een gloednieuwe veldbaas in Black Desert Online. Zodra de locatie is bereikt, hoeven spelers niet te zwemmen tijdens gevechten en / of verkenningen.

De Protty Cave, geschikt voor ervaren avonturiers, laat spelers afdalen in vochtige grotten die alleen verlicht worden door bioluminescente planten en wezens om het hoofd te bieden aan een mysterieus nieuw ras van amfibische wezens.

De Sycraia Ruins, aan de andere kant, laat spelers lange, verlaten ruïnes verkennen die nog steeds worden verdedigd door oude constructies die de schatten die erin liggen, fel zullen verdedigen. De Sycraia-ruïnes kunnen worden betreden met behulp van een speciaal artefact dat kan worden verkregen in de onderwater ruines.

Met gloednieuwe soorten vijanden en krachtige items voor spelers om aan te schaffen, voegt de Underwater Ruins ook een nieuwe oproepbare baas toe, genaamd Sycrid. Deze baas heeft een kleine groep spelers nodig om samen te werken om hem te kunnen overwinnen. Het verslaan van hem geeft spelers een kans om de hoogst wenselijke Tungrad Ring te verwerven, de sterkste ring in het spel.

Het onderhoud van deze week bevat ook de toevoeging van de Great Marni’s Stone, een functie die spelers beloont met zeldzame items voor het doden van monsters die overeenkomen met het type van hun Great Marni’s stone.

Bovendien kunnen spelers hun tanden laten zakken in de ‘Hands of Gold Returns’-gebeurtenis die knappe beloningen voor spelers oplevert. Meer informatie over het verkrijgen van deze items is beschikbaar op de speciale evenementpagina. De dagelijkse aanwezigheidsbeloningen zijn ook vernieuwd met een volledig nieuw gouden thema. Spelers kunnen tot 200 miljoen zilver verzamelen door gouden voorwerpen te verzamelen door elke dag in te loggen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: