Home Gaming Fysieke versie Eastward voor Nintendo Switch nu verkrijgbaar

Fysieke versie Eastward voor Nintendo Switch nu verkrijgbaar

by Jos Vis

iam8 Skybound Games, in samenwerking met Chucklefish en Pixpil, bekend gemaakt dat de originele versie van Eastward voor de Nintendo Switch nu wereldwijd te koop is.

De meeslepende actie-avonturen-RPG wordt als pakket geleverd inclusief een uniek stickerpakket met Eastward-personages in chibi-stijl. Bekijk hier de trailer over de edities van Eastward.

De versie van Eastward voor de Nintendo Switch zit vol charisma en persoonlijkheid. Spelers die de versie van de game kunnen aanschaffen voor de Nintendo kunnen en overal van de prachtige Switch-wereld van East genieten en altijd een exclusief stickerpakket met chibi-art. Eastward is een pixel art adventure RPG die zich afspeelt in een samenleving die dreigt ten onder te gaan, een onbekende, giftige stof zich verspreid en vergiftigt. De mensen die erin begonnen te beginnen, zich beginnen om een ​​nieuw leven te beginnen. Toen daar een paar generaties waren begonnen, waren de mensen alle herinneringen aan de blauwe luchten boven hen vergeten. Sam en John, de schrijvende hoofdrolspelers van Eastward, bundelen hun krachten in hun hoepel om een ​​bloeiende buitenwereld te bereiken. moet het duo ontsnappen aan de tirannieke klauwen van de ondergrondse samenleving en per spoor over de wereld om het mysterie van Sams krachten en de waarheid achter het dodelijke miasma te ontdekken.

Ga voor meer informatie over deze edities naar iam8bit.com.

  • Ontsnap uit de tirannieke klauwen van Potcrock Isle ondergrondse samenleving en ga samen met Eastwards zonderlinge duo op een spannend avontuur naar de oppervlakte! ontdek prachtige, bizarre vestigingen en sluit vriendschappen tijdens je spoor de wereld over trekt.
  • Combineer de vaardigheden van John en Sam en los kerkerpuzzels op, ongebruikelijke vijanden uit en overleef de dodelijke damp. Kun jij de waarheid ontdekken achter Sams mystieke krachten en de harmonie herstellen in de verwoeste gebieden van Oost?
  • Verken de heerlijk vreemde wereld van Oostwaarts. Ga aan boord van de trein die dit afbrokkelende continent doorkruist en stap uit om niet te verkennen, vreemde kampen te verkennen en schaduwrijke bossen te verkennen.
  • Vecht tegen en meedogenloze eindbazen met Johns favoriete wapen, van dat nu een vlammenwerper, een tandwielschieter van je trouwe monsters is. Heb je een barmhartige bui? Verdoof dan eens iemand tijdelijk met Sams kinetische uitbarsting.
  • Schakel tussen John en Sam om puzzels op te lossen en je al vechtend een weg te banen door ontzagwekkende kerkers. Haal het duo uit elkaar om verborgen paden te ontdekken van blijf veilig bij elkaar in het gevaarlijk landschap.
  • Leer personages kennen met onbekende karakters! Dompel jezelf onder in een hartverwarmend verhaal dat barst van het plezier en de maffe humor.
  • Maak heerlijke, authentieke Eastwardse gerechten met (voornamelijk) verse, biologische ingrediënten uit giftige wouden, potkrabkwekerijen en verlaten winkelcentra. Deze lekkernijen geven je gezondheidsbonussen, powerboosts en geheime voordelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: