Home GamingAndroid Fysieke versie Cuphead nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4

Fysieke versie Cuphead nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4

by Mark van Truijen

tudio MDHR en iam8bit, in samenwerking met distributiepartner Skybound Games, hebben hun krachten gebundeld voor de release van de complete, fysieke versie van de bekroonde game Cuphead! De fysieke editie wordt standaard geleverd inclusief de Delicious Last Course DLC-uitbreiding, zes verzamelbare Cuphead-funnies, een Cuphead Club lidmaatschapskaart en prachtig artwork in de binnenkant van de hoes van Studio MDHR. Deze fysieke versie is nu te koop.

“We wilden al heel lang een fysieke editie van Cuphead uitbrengen,” aldus Maja Moldenhauer, director bij Studio MDHR. “De nostalgie achter het design van Cuphead komt beter dan ooit tot zijn recht bij de wonderlijke, tastbare ervaring waarbij je een geliefde game van de plank pakt, het doosje opent, en in een nieuwe uitdaging of groot avontuur duikt. Dat gevoel is onvergelijkbaar, en we vinden het geweldig dat de teams van iam8bit en Skybound ons helpen om Cuphead fysiek in handen van spelers te krijgen, waarbij de fysieke versie is gemaakt met hetzelfde hoge niveau van zorg en vakmanschap als waarmee we de game zelf hebben gemaakt. Na een jaar vol spannende ontwikkelingen hier bij Studio MDHR, kan ik geen betere afronding bedenken dan met deze release.”

Het is vijf jaar geleden dat spelers voor het eerst met Cuphead en Mugman de Inkwell Isles konden verkennen. Sinds zijn release in 2017 werd Cuphead een indie-fenomeen met vele verwante producten, waaronder een onlangs verschenen tekenfilmserie op Netflix. Studio MDHR, iam8bit en Skybound Games breiden de aantrekkingskracht van Cuphead verder uit met een fysieke editie en Collector’s Edition.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: