Home Gaming Fysieke edities van Gang Beasts nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Fysieke edities van Gang Beasts nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

by Jos Vis

Bereid je voor op hilarische knokpartijen met familie en vrienden! De Engelse, onafhankelijke gamestudio Boneloaf, in samenwerking met Skybound Games, maakt bekend dat Gang Beasts, een game die draait om maffe multiplayer-knokpartijen, nu fysiek verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. De fysieke editie is te koop op switch.gangbeasts.game en bij wereldwijde retailers.

De digitale versie van Gang Beasts verscheen al eerder voor de Nintendo Switch. De fysieke editie bevat naast de Nintendo Switch-game een exclusief verzamelbaar stickervel. Het stickervel in elke fysieke editie is willekeurig, net zoals willekeur een grote rol speelt tijdens de slapstick-straatgevechten in Beef City. 

Gang Beasts is een multiplayer party-game die zich afspeelt in de dodelijke straten van Beef City, waar puddingachtige personages elkaar in absurd gevaarlijke omgevingen bestrijden, resulterend in brute slapstick-slooppartijen. Spelers kunnen met aanpasbare personages lokaal en online tegen andere spelers strijden, of samen met vrienden tegen bendes strijden. Gang Beasts bevat 21 levensgevaarlijke stages, honderden kleurrijke kostuumaanpassingen en diverse game-modes (lokaal, online en lokaal draadloos) voor maximaal acht spelers.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: