Home Gaming FROGUN ENCORE verschijnt over 1 week op pc en consoles op 25 juni

FROGUN ENCORE verschijnt over 1 week op pc en consoles op 25 juni

by Jos Vis

De retro-collectathon FROGUN, vol liefde en nostalgie voor het PS1/N64-tijdperk van gamen, krijgt een vervolg! De onverschrokken ruïne-ontdekker Renata en haar beste vriendin die over kikkergeweren praat, keren terug – in FROGUN ENCORE! Frogun Encore verschijnt op 25 juni op Steam, GoG, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en de Xbox-familie.

Het is drie jaar geleden dat Renata zich diep in de verloren ruïnes waagde en haar ouders (en de wereld!) redde van Beëlzebub, Heer der Vliegen. Sindsdien is het een traditie om elke zomer wat tijd door te brengen met Hatter en haar voormalige rivaal-die-beste-vriend-werd Jake – de vrienden die ze ontmoette tijdens haar oorspronkelijke avontuur… kamperen, wandelen en gewoon plezier maken.

Maar op een dag, als ze terugkomen van een wandeling door de jungle, zien ze dat Jakes stad wordt aangevallen door de vervelende Fly Bois! Het lijkt erop dat sommigen van hen nog steeds trouw zijn aan Beëlzebub, en onder het bevel van de wraakzuchtige General Fluff, smeden ze een plan om geheime technologie te gebruiken om de Lord of the Flies terug te brengen naar deze wereld… dus sluit je nu aan bij Renata en Jake terwijl ze de vliegen over de hele wereld moeten achtervolgen om hun plan te dwarsbomen!

Een charmante retro throwback platformgame die voortbouwt op alle sterke punten van de originele Frogun, met functies zoals een uitgebreide moveset, echte couch co-op die helemaal doorspeelbaar is, en nog veel meer, FROGUN ENCORE stelt een simpele vraag: ben je klaar om terug te keren naar een wereld van low-poly vibes en PS1/N64-tijdperk charme?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x