Home Gaming Free Weekend van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege start 14 februari

Free Weekend van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege start 14 februari

by Pim, Sel

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is gratis te spelen tijdens het Free Weekend van 14 tot en met 17 februari* op Playstation 4, Xbox One en PC. Nieuwkomers sluiten zich aan bij de Rainbow Six Siege-community, die reeds meer dan 40 miljoen spelers telt. Daarnaast zijn er vanaf vandaag kortingen tot wel 60% op Rainbow Six Siege titels.

Ook is er meer info over de nieuwe edities ter ondersteuning van de start van Year 4. De nieuwe Standard, Deluxe, Gold en Ultimate Editions zijn vanaf vandaag verkrijgbaar en alle huidige Year 4 edities krijgen een prijsverlaging.

Voor meer gedetailleerde informatie over de edities van Year 4 en het DLC Operator prijssysteem, bekijk het persbericht in bijlage.

De volledige aankondiging van het eerste seizoen van Year 4, Operation Burnt Horizon, vindt plaats in Montreal tijdens de Six Invitational 2019 op zondag 17 februari. Bekijk deze aankondiging live om 19:30 viahttps://www.twitch.tv/rainbow6

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, ga naar www.rainbow6.com

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

*18 februari voor Playstation 4 en Xbox One

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: