Home Gaming Frankrijk de grote winnaar op Euro 2016, volgens Football Manager simulatie

Frankrijk de grote winnaar op Euro 2016, volgens Football Manager simulatie

by Mark van Truijen

Menig voetballer kijkt er reikhalzend naar uit, Euro 2016 in Frankrijk. Het is nog enkele maanden tot de aanvang van het toernooi, maar elke voetbal liefhebber heeft nu al wel een mening over het verloop ervan. Zo ook de meest diepgaande en realistische voetbal management simulatie game Football Manager 2016, waarvan de database reeds door diverse topclubs wordt gebruikt.

Volgens een simulatie van het toernooi door Football Manager 2016, zal Frankrijk in 2016 voor de derde keer het Europese Kampioenschap weten te winnen. Vooral Lyon vedette Alexander Lacazette zal indruk maken bij ‘Les Bleus’ en 4 goals maken, waaronder het winnende doelpunt in de finale tegen Italië. Ook Paul Pogba en Antoine Griezmann leveren over het hele toernooi een puike prestatie af en helpen Frankrijk hun record te behouden: elk toernooi dat ze hosten, zelf winnen.

Italië volgt een onwaarschijnlijk parcours op het EK 2016. Nadat ze slechts op de 2e plaats eindigen in hun groep, na België, treffen en verslaan ze vervolgens Portugal, Engeland én favoriet Spanje. Italië vormt gedurende het hele toernooi een hecht blok als team dat moeilijk te breken valt. Het zware parcours in aanloop naar de finale, zal hen uiteindelijk wel de eindwinst kosten.

Duitsland en Spanje zijn de verliezende halvefinalisten, maar vormen wel 2 van de best scorende teams op Euro 2016. Thomas Müller komt naar voren als topscorer en Spanje’s meest constante speler, Koke, ziet zijn prestaties beloond met een plaats in het Euro 2016 team.

Voor meer details over het verloop van het toernooi volgens de Football Manager simulatie, zoals de finales, groepsfase resultaten, en wie de prijs voor beste speler van het toernooi wint, bezoek je www.wearethemanagers.nl/nl. Hier vind je alle voorspellingen van het nationaal en internationaal voetbal, kun je voetbalprijzen winnen en in contact komen met andere fans via #wearethemanagers

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x