That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, Trailer

Fractured Space viert eerste verjaardag met Destroyer ship trailer

De tactische space MOBA Fractured Space viert zijn eerste verjaardag, en daarom heeft ontwikkelaar Edge Case Games vandaag een nieuwe trailer uitgebracht waarin de imposante grootte van het Destroyer ship wordt vertoond. De video laat zien hoe ver het team is gekomen met het ontwikkelen van zeer gedetailleerde ruimteschipmodelen in het spel.

De Destroyer ship heeft krachtige kannonen met een bereik van 25 kilometer. Het is een langzaam schip, maar dankzij de ongevenaarde vuurkracht blijft het een belangrijke keuze voor elke tacticus.

Oorspronkelijk is Fractured Space een jaar eerder op Steam Early Access uitgebracht en is sinds die tijd in constante evolutie dankzij het open ontwikkelingsplan waarbij de gemeenschap hun mening kunnen uitten over alle aspecten van het spel. In één jaar heeft het Fractured Space team meer dan 9,257 uur getest, waarvan 617 uur om problemen op te lossen gerapporteerd door de gemeenschap. De ontwikkelaars hadden in totaal 73 sessies met de gemeenschap, die duidelijk liet zien wie de baas was door 61 procent van de wedstrijden te winnen. Het spel heeft tot op dit moment 35 updates gekregen, waarbij de volgende patch in de planning staat om vlak voor kerst uit gebracht te worden.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE