Home Gaming FOX komend weekend in het teken van Dutch Comic Con

FOX komend weekend in het teken van Dutch Comic Con

by Pim, Sel
Seriezender FOX staat zaterdag en zondag in het teken van ‘Dutch Comic Con’, dat dit jaar het thema ‘heroes’ meekrijgt. In de Jaarbeurs te Utrecht start komend weekend de ‘wintereditie’ van het populaire evenement, waar FOX als vaste partner een eigen plek en activiteiten heeft. Ook wordt er flink uitgepakt met een speciale tv-programmering, waaronder de première van een nieuw seizoen The Simpsons (seizoen 30) en de marathon van The Walking Dead seizoen 9 (tot nu toe).
Komend weekend gaat het dertigste seizoen van The Simpsons in première. De eerste zeven afleveringen zijn dan voor het eerst op de Nederlandse televisie – en exclusief op FOX – te zien. Daarnaast kunnen liefhebbers van de populairste animatiefamilie ter wereld aanstaande woensdag via de Facebookpagina van FOX stemmen op hun favoriete afleveringen uit bijna dertig jaar The Simpsons tv-geschiedenis. De vier ‘fan favorite’-afleveringen worden vervolgens verspreid op zaterdag en zondag uitgezonden.
Ook liefhebbers van The Walking Dead kunnen dit weekend hun hart ophalen. Op zowel zaterdag als zondag worden alle afleveringen van het lopende seizoen (seizoen 9, tot nu toe) in marathonvorm uitgezonden. Dit is inclusief de veelbesproken twee afscheidsafleveringen van en mét Rick Grimes (afleveringen 4 en 5) en de ‘sprong in de tijd’ naar de nieuwe periode waarin de serie zich nu afspeelt (vanaf aflevering 6). De perfecte gelegenheid om flink te gaan bingen! Zondagnacht kunnen liefhebbers vervolgens om 03.30 uur genieten van de nieuwste aflevering van de hitserie. Aflevering 8 gaat dan die nacht, een half uur na uitzending in Amerika, in première op FOX.
FOX is als vaste partner van Dutch Comic Con niet te missen. Komende zaterdag en zondag kunnen liefhebbers in het FOX Theater genieten van de beste afleveringen van The Simpsons. Tevens kan men in de Experience Hall op de foto met de complete familie Simpson, uiteraard op hun welbekende bank. Ook kan men aanwezig zijn bij live-interviews met artiesten en tekenaars op het Next Level Heroes & FOX Stage. Meer info vind je hier.
FOX op Dutch Comic Con
Komend weekend in de Jaarbeurs Utrecht

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: