That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Series, TV

FOX brengt episch drama op zondagavond

Vanaf 23 april biedt FOX alle serieliefhebbers een zondagavond vol episch drama. Het succesvolle ‘Vikings’ keert dan om 23.00 uur terug voor het vierde seizoen, met voorafgaand om 22.00 uur nieuwe afleveringen van het even meeslepende ‘Outsiders’.
Een jaar na de cliffhanger van het derde seizoen, eindigend met een gewelddadige veldslag, keert ‘Vikings’ terug met nieuwe afleveringen. Waar het derde seizoen eindigde in een overwinning voor koning Ragnar, keert hij nu doodziek terug naar huis. Dit tot grote vreugde van zijn tegenstanders, die de kans schoon zien om snode plannen te smeden.
De eerste drie seizoen van ‘Vikings’ kunnen op louter positieve kritieken rekenen van kijkers en critici, wat ook blijkt uit de hoge IMDB-waardering van 8,7. Creatief brein achter de serie is de Britse scenarioschrijver en producent Michael Hirst. Hirst is gespecialiseerd in historische drama’s en bekend van de Academy Award-winnende film ‘Elizabeth’ en de met een Emmy en Golden Globe genomineerde serie ‘The Tudors’.
image
Ragnar Lothbrok uit ‘Vikings’
Outsiders
Voorafgaand aan ‘Vikings’ brengt FOX op zondagavond het tweede seizoen van ‘Outsiders’. ‘Outsiders’ vertelt het verhaal van de Farell clan die al meer dan 200 jaar een afgezonderd leven leidt in het middelgebergte Appalachian, een ruig gebied in het oosten van Noord-Amerika. Gewend om hun eigen leven te leiden – volgens hun eigen wetten – beschermen zij hun wereld en idealen met alle mogelijke middelen. ‘Outsiders’ is geproduceerd door Paul Giamatti, ook bekend als acteur uit ‘12 Years A Slave’.