Home Gaming Forza Motorsport 6: Apex open beta arriveert op 5 mei op Windows 10 pc’s

Forza Motorsport 6: Apex open beta arriveert op 5 mei op Windows 10 pc’s

by Sven

Op 5 mei begint een nieuw tijdperk voor de Forza Motorsport serie met de release van de open beta van het speciaal voor Windows 10 gemaakteForza Motorsport 6: Apex. Apex representeert de eerste belangrijke stap in de toekomst van de Forza franchise nu deze uitgebreid wordt naar Windows 10 pc’s.

 Apex combineert de kracht en prestaties van DirectX 12 met Turn 10’s ervaring in racing, de eigen ForzaTech™ engine en Forza’s nalatenschap vol goede content. Maar het belangrijkst is dat Forza Motorsport 6: Apex onze manier is om Forza’s prijzen winnende gameplay te introduceren bij een nieuw publiek op Windows 10 en de game een nieuwe groep gamers zal uitnodigen om een passie voor auto’s en racing te ontwikkelen.

Tijdens de open beta van Forza Motorsport 6: Apex kunnen spelers verwachten een prachtige, hoge kwaliteit ervaring te spelen die zal werken op een variëteit Windows 10 apparaten. Als first-party Microsoft studio is Turn 10 geobsedeerd door het leveren van prestaties in Forza games en gedurende de open beta van Apex zal er gewerkt worden aan het verbeteren van de prestaties van de game op een diverse selectie hardware set-ups. Terwijl de ontwikkeling verdergaat, kunnen spelers updates en verbeteringen verwachten aan Forza Motorsport 6: Apex, waaronder stuurondersteuning, de mogelijkheid om Vsync uit te schakelen en een in-app framerate counter.

Bezoek ForzaMotorsport.net voor volledige details over de Forza Motorsport 6: Apex open beta, waaronder de nieuwe career mode, Spotlight Series, Xbox Wire Achievements en Race Points sytem en de optimale pc-systeemvereisten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x