Home Gaming Forza Horizon 3 te spelen zonder Gold

Forza Horizon 3 te spelen zonder Gold

by Mark van Truijen

Forza Horizon 3 komt zowel op de PC als op de Xbox One uit, deze game valt ook onder de XPA(Xbox Play Anywhere) feature van Microsoft. Er is in de wereld wat onduidelijkheid over hoe en wat dit in ze werk gaat.

Zo lazen we bij Kotaku dat het nodig is om een Xbox Live Gold abbonement in het bezit te hebben om online te kunnen spelen. Het volgende staat geschreven “Forza Horizon 3 is part of the Xbox Play Anywhere initiative, meaning players will be able to play on their PC, switch to Xbox One and pick up where they left off. Or they could just play forever on their PC (though online still requires an active Xbox Live Gold subscription.”

Dit is niet correct en kan je lezen op de Forza Horizon 3 product pagina “Xbox Live Gold membership (sold separately) required for online multiplayer on Xbox One,” om dit aan te vullen heeft Microsoft laten weten dat je geen Gold nodig hebt voor de multiplayer, deze is dus gratis.

In acht nemen dat PC spelers geen Gold abbo hebben om te spelen en gebruik te maken van de online features, zo zou het erop gaan lijken dat men de PC zou gaan kiezen als platform omdat er geen Gold voor nodig is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: