Home GamingAndroid Fortnite World Cup: Op een missie om Lama’s te redden

Fortnite World Cup: Op een missie om Lama’s te redden

by Sven

Wix is een trotse partner van gaming superstar FaZe Clan en dit weekend zullen FaZe Clan spelers deelnemen aan de Fortnite World Cup live in New York in het Arthur Ashe Stadium, van 26-28 juli.

Spelers strijden al weken om een kans te maken op de prijzenpot van $30 miljoen. Het evenement wordt online gestreamd via YouTube, Twitch, via sociale kanalen en zelfs binnen de Fortnite game zelf.

Dit is echter slecht nieuws voor de Fortnite Loot Llamas.

Elke dag worden miljoenen onschuldige Loot Lama’s vernietigd door Fortnite spelers op het web – en ze zullen een hot target zijn tijdens de Fortnite World Cup.

Wix geeft veel om lama’s, dus voor elke Loot Llama die door een FaZe Clan lid is vernietigd tijdens de officiële wedstrijden van de Fortnite World Cup, zal Wix $1.000 per Loot Llama, tot $50.000, doneren aan Southeast Llama Rescue (SELR) een 501 (c) 3 non-profit organisatie opgericht in North Carolina, gewijd aan het redden, rehabiliteren en algemene verbetering van de levens van lama’s.

“Het is een tragisch feit, maar elk jaar worden honderden Loot Lama’s op brute wijze geëlimineerd in de voortdurende strijd. Maar de waarheid is dat we van lama’s houden, zowel in de gaming wereld als in het echte leven. Iedereen bij Wix juicht onze FaZe Clan partners en -spelers toe bij het nastreven van het Wereldkampioenschap, en tegelijkertijd willen we helpen om lama’s te redden en virtuele wandaden te verzilveren, ”zegt Eran Gefen, Chief Llama over en VP Creative bij Wix.

Om de voortgang van hun inspanningen te volgen, toont een speciale Wix website een live telling van de Loot Llamas die tijdens de spellen zijn vernietigd, evenals de hoeveelheid geld die aan Southeast Llama Rescue wordt geschonken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: