Home GamingAndroid Fortnite opgeslokt door zwart gat!?

Fortnite opgeslokt door zwart gat!?

by Jos Vis

Dit is zonder twijfel een van de meest vreemde berichten die ik ooit heb mogen delen met andere gamers; Fortnite is opgeslokt door een zwart gat. Een zwart gat? Ja, de battle royaal game die vooral draait om iedereen kapot te schieten om als laatste over te blijven, is opgeslokt door een gebied in de astronomische ruimte waaruit zelfs licht niet kan ontsnappen. Dit gebeurde ‘heel toevallig’ aan het einde van seizoen 10 in een evenement met de naam ‘The End’. Tijdens dat evenement werd de wereld van Fortnite geraakt door een meteoor, waardoor alles uiteindelijk in een zwart gat verdween…

En nu kunnen miljoenen gamers ineens geen Fortnite meer spelen en dat zorgt voor paniek in de community van de game. Bij That’s Gaming gaan wij er vanuit dat het hier gaat om een stunt van ontwikkelaars Epic Games en People Can Fly, waarbij de aandacht volledig gericht kan worden op de onthulling van Fortnite Chapter Two. Een opmerkelijke stunt is het wel, omdat de game letterlijk niet speelbaar meer is en er toch een risico is dat veel Fortnite-gamers in die tijd kijken wat de concurrent te bieden heeft. Fortnite’s Battle Royale-mode is ‘free-to-play’ en kan op vrij eenvoudige pc’s en consoles worden gespeeld, iets wat door vele miljoenen gamers ook gedaan wordt.

Ondanks de geruchten over Fortnite Chapter Two hebben Epic Games en People Can Fly nog niets officieel aangekondigd. Het zou een vreemde zet zijn om nu lang te wachten met informatie over de toekomst van Fortnite, terwijl zo ontzettend veel gamers regelmatig te vinden zijn op de servers van de game. Daarnaast is de vermoedelijke opbouw van de hype bijzonder voor een multiplayer game. Stel je eens voor dat je in Halo Reach tijdens een heerlijke pot Team Slayer aan het einde van de pot de totale wereld van de game in een zwart gat ziet verdwijnen en het vervolgens niet meer kan spelen. Of dat iedere Minecraft speler door aliens gevangen wordt en een week lang in een gevangenis moet zien te overleven. Eigenlijk zijn ze bij Epic Games niet gek en hebben ze stiekem de aandacht weer compleet op hen gevestigd, want het bericht over Fortnite zag ik op veel sites voorbijkomen die normaal gesproken niet veel melden over games in het algemeen. Hoe dit allemaal gaat aflopen? Check That’s Gaming dagelijks om op de hoogte te blijven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d