Home GamingAndroid Fortnite hoofdstuk 4 is uitgebracht met genoeg veranderingen

Fortnite hoofdstuk 4 is uitgebracht met genoeg veranderingen

by Mark van Truijen

Fortnite heeft het vierde hoofdstuk afgetrapt, deze is wat eerder begonnen dan verwacht, maar komt met genoeg veranderingen.

De grootste verandering is natuurlijk een nieuwe map, met nieuwe POIs, waaronder een mining facility, besneeuwde bergen, een boerderij en een dorpje.

Diverse POIs zullen tijdens een potje worden gedoopt als hot-spot, hier vind je dan hogere tier loot. Ook kan je in het Capture point van de POI gaan staan, dit om de controle erover te nemen en de banner van je team erin te plaatsen, hiermee krijg je alle kisten en vijanden te zien in de omgeving.

Een andere introductie is de Trial Thrasher Dirt Bike, hiermee kan je buiten rijden ook trucjes doen en natuurlijk je wapen gebruiken. Daarnaast zijn er Reality Augments, deze geven spelers twee verschillende bonus effecten, denk aan verhoogde reload snelheid, een glider voor de rest van de pot, hoger kunnen springen, etc.

Ook zijn er nieuwe wapens en items te vinden, daarbij ook een nieuwe movement, het klimmen over obstakels als je erop af sprint. Denk aan het glijden over de motorkap.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: