Home Gaming Forgive me Father 2 verschijnt in Early Access op 19 oktober

Forgive me Father 2 verschijnt in Early Access op 19 oktober

by Pim, Sel

Fulqrum Publishing en Byte Barrel zijn verheugd aan te kondigen dat Forgive Me Father 2, de actievolle Lovecraftiaanse horror FPS, op 19 oktober 2023 in Early Access voor PC komt, met een gratis demo nu beschikbaar op Steam.

Ga op reis naar de donkerste nachtmerries om je geestelijke gezondheid te herstellen. Baan je een weg door hordes bezeten vijanden, ontgrendel een arsenaal aan dodelijke wapens en maak je klaar om nog meer Lovecraftiaanse waanzin onder ogen te zien in dit actievolle FPS-vervolg.

Voortbouwend op het geprezen origineel uit 2022, biedt Forgive Me Father 2 een eldritch-upgrade op alle fronten, inclusief een dieper en donkerder verhaal, en sfeervolle lichteffecten mogelijk gemaakt door Unreal Engine 5, die zorgen voor een echt intense horror-ervaring. De handgetekende stripboekstijl visuals keren terug, maar deze keer zijn de 2D-vijanden nu verbeterde sprites met 8 kijkhoeken… zodat je elke tentakel en rottende pustule kunt zien voordat je ze met je shotgun terugblaast naar welke helse dimensie ze ook vandaan komen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d