Home Gaming For Honor Year 3 Season 4 start 7 november

For Honor Year 3 Season 4 start 7 november

by Jos Vis

For Honor Year 3 Season 4: Sun Da introduceert op 7 november een nieuwe Wu Lin-Held genaamd Zhanhu op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Deze nieuwe Held is vanaf 7 november direct speelbaar voor spelers met de Year 3 Pass. Zhanhu is vanaf 14 november 2019 voor alle spelers verkrijgbaar voor 15.000 Staal.

De Zhanhu, speelbaar als Fu Huo of Sun Da, respectievelijk de vrouwelijke en mannelijke versie van de nieuwe Held, vertrouwen op hun mobiliteit en dragen een lang, enkelzijdig zwaard genaamd Changdao. Ook zijn de Zhanhu meesters in artillerie, waarbij ze gebruikmaken van gloednieuwe soorten aanvallen om de vijand te verbranden en grote schade aan te richten op het slagveld. Dit alles gebeurt onder andere op de nieuwe map die Year 3 Season 4 introduceert: Qiang Pass. Daarnaast worden enkele Helden opnieuw gebalanceerd en worden er dit seizoen wederom verschillende updates doorgevoerd die gebaseerd zijn op feedback van spelers.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: