That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

For Honor Season V: Age of Wolves is nu beschikbaar

Season V: Age of Wolves is nu beschikbaar in For Honor op PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit seizoen focust zich vooral op het verbeteren van de speelervaring. Dit seizoen bevat nieuwe trainingsmodi, veranderingen aan Helden, verbeterde progressie en meer gameplayupdates. De multiplayerervaring wordt stabieler en matchmaking wordt beter door dedicated servers, die vanaf 19 februari beschikbaar zijn op PC. Binnenkort zijn dedicated servers ook beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.*

Apollyon’s Legacy Event

Met de lancering van dit nieuwe seizoen keert de grote schurk van For Honor, Apollyon, terug in het in-game event ‘Apollyon’s Legacy’. Door Test Your Metal te spelen, bemachtigen spelers exclusieve beloningen. In deze eliminatiewedstrijd vechten vier spelers tegen de bazen van de For Honor-campagne. Spelers staan, vanaf vandaag tot 8 maart, elke week oog in oog met steeds sterker wordende tegenstanders.

Het Apollyon’s Legacy Event bevat tevens een groot aantal nieuwe items, waaronder: de ‘I Am War!’-emote, twee kleurstalen (Blackstone Elite en Iron Legion), Apollyon’s Might embossing, Apollyon-wapens en de Age of Wolves Battle Outfit. Bovendien ontvangen spelers een exclusief embleem van Apollyon’s Crest als zij For Honor spelen tijdens het Apollyon’s Legacy Event. Met de lancering van Season V: Age of Wolves, het Apollyon’s Legacy Event en dedicated servers, is het de ideale tijd voor nieuwkomers om in te stappen en voor fans om terug te keren naar For Honor.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE