That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

For Honor Closed Alpha details onthuld

Na een succesvolle gamescom zet For Honor™ spelers terug op het slagveld met de eerste Closed Alpha op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De Closed Alpha van de game, die op de gamescom de award voor Beste PC en Beste Console Game (PlayStation 4) won, is beschikbaar van 15 september tot en met 18 september. Spelers van over de hele wereld strijden op een wreed en bloederig slagveld om hun vaardigheden met het zwaard te meten. Diegenen die graag mee willen strijden, kunnen zich inschrijven voor de Closed Alpha op www.forhonorgame.com.

De Closed Alpha test een work-in-progress deel van de multiplayercontent met een gelimiteerd aantal spelers om feedback te ontvangen en de stabiliteit van de game te evalueren. Gedurende deze test krijgen spelers de kans om in de huid te kruipen van de dodelijke elitekrijgers van de Ridder-, Viking- en Samoerai-facties. In de Closed Alpha kun je kiezen uit vier eerder getoonde helden – Kensei, Orochi, Schildwacht en Plunderaar – plus twee gloednieuwe krijgers Veroveraar en Berserker. Elk van deze helden heeft een unieke set vaardigheden, wapens en uitrusting, evenals nieuwe aanpassingsmogelijkheden.

De Closed Alpha geeft spelers ook een nieuwe blik op het voortgangssysteem waar zij nieuwe vaardigheden, nieuwe wapens en nieuwe uitrusting vrijspelen voor op het slagveld. Het For Honor team heeft onlangs nieuwe trailers uitgebracht van elk van de speelbare helden in de Closed Alpha: de Berserker, Veroveraar en Orochi.

Drie van de vijf multiplayermodi zijn beschikbaar voor de test, waaronder: Duel, een 1v1 modus; Brawl, een 2v2 modus en Dominion, een 4v4 modus. Elke modus heeft verschillende mappen, waardoor fans tactische kunnen omgaan met de verscheidene omgevingen.

For Honor brengt zijn innovatieve Art of Battle gameplay naar PlayStation 4, Xbox One en Windows PC op 14 februari 2017.

Voor het laatste nieuws over For Honor en een kans om als eerste de game te spelen in komende Alpha’s en Bèta’s, registreer je op www.forhonorgame.com.

Voor meer informatie over For Honor, volg je ons op Facebook en Twitter.

Voor het laatste nieuws over alle Ubisoft games, bezoek je www.ubiblog.com.

for honor