Home Gaming Football Manager 2022 – Early Access-bèta nu beschikbaar

Football Manager 2022 – Early Access-bèta nu beschikbaar

by Jos Vis

Het is zover: de Football Manager 2022 Early Access Beta is nu live op Steam en de Epic Games Store, waardoor managers een vroege kans krijgen om hun carrière te starten in de digitale dug-out.

Iedereen die FM22 vooraf heeft gekocht bij een door SEGA goedgekeurde digitale winkel, kan inloggen op Steam of Epic en de game direct vanuit hun bibliotheek starten. Fans die nog niet hebben gekocht, kunnen er zeker van zijn dat het nog niet te laat is om mee te doen, want iedereen die FM22 op pc en Mac van tevoren koopt bij een deelnemende digitale winkelier tussen nu en de volledige release van de game op 9 november krijgt toegang tot de Bèta en 10% korting.

De Early Access Beta is een bijna complete (maar niet helemaal definitieve) versie van het spel, dus spelers kunnen tijdens het spelen enkele bugs en problemen tegenkomen. Deze kunnen rechtstreeks aan het Sports Interactive-team worden gemeld via de knop ‘Bug rapporteren’ in de in-game zijbalk. Online spelen is ook ingeschakeld, maar er is geen toegang tot de Steam Workshop of de pre-game of in-game editors tot de volledige release van de game op 9 november.

FM22 biedt nieuwe en vooruitstrevende manieren voor managers om hun winnende voordeel te vinden, hun voetbalstijl bij te brengen en succes te behalen voor hun voetbalclub.

Managers hebben meer controle dan ooit over het succes van hun team op en naast het veld met een verbeterde wedstrijdervaring, een hoger niveau van analyse en informatie en aanvullend advies van hun backroom-team tot hun beschikking.

Een nieuwe animatie-engine en uitgebreide AI-verbeteringen zorgen voor de meest authentieke actie op het veld in de geschiedenis van de serie en een gloednieuwe Data Hub biedt meer manieren om te zien waar het goed en fout gaat op wedstrijddagen. Transfer Deadline Day is herzien om meer geruchten, activiteit en speculatie naar het hoogtepunt van de transferperiode te brengen en een nieuwe personeelsvergadering stelt managers in staat om meer contact te houden met het belangrijkste personeel in hun achterkamertjesteam.

Carrières voor één speler die zijn begonnen op de FM22 Early Access Beta kunnen worden overgedragen naar de volledige game.

Ga voor meer informatie over FM22 en zijn functies naar www.footballmanager.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: