Home GamingAndroid FMV en Interactive Film Hybrid The Gallery gaat in première op het Dinard Film Festival

FMV en Interactive Film Hybrid The Gallery gaat in première op het Dinard Film Festival

by Jos Vis

Aviary Studios’ nieuwe FMV en interactieve filmhybride The Gallery, die onlangs is gelanceerd voor pc via Steam (pc en Mac), PlayStation 4 & 5, Nintendo Switch, Xbox, iOS (Apple Store) en Android (Google Play Store) wordt vertoond als een groepsspelevenement van 29 september tot 1 oktober op het Dinard Film Festival 2022.

The Gallery, geschreven en geregisseerd door Paul Raschid, een van de meest productieve creatievelingen op het gebied van live-action videogames/interactieve films, is een spannende combinatie van gijzelingsthriller en sociaal drama met een vleugje wereldfilmfestival-cinema-esthetiek. Twee decenia. Twee identiteiten. Je hebt alles nodig om de nacht te overleven.

De galerij is gemaakt om zowel gamers als interactieve filmfans te betrekken met zijn mix van hoge productiewaarden, geweldige cast en een genuanceerd script dat de twee tijdsperioden van de games – 1981 en 2021 – weergeeft, die beide van aanzienlijke politieke, sociale en culturele betekenis in de Britse geschiedenis.

De game bevat 5 uur aan content met 150 branches en 18 verschillende eindes.

The Gallery heeft een geweldige cast, waaronder George Blagden (Louis XIV in Versailles en Athelstan in Vikings), Anna Popplewell (Susan Pevensie in Disney’s Narnia-franchise), Kara Tointon (Mr. Selfridge en Eastenders); Rebecca Root (The Queen’s Gambit); Richard Fleeshman (The Sandman en Coronation Street), Shannon Tarbet (Killing Eve en Love Sarah) en Fehinti Balogun (I May Destroy You).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: