Home GadgetsConnectiviteit Flip & Grab: ’s Werelds grootste grijpmachine staat in Utrecht

Flip & Grab: ’s Werelds grootste grijpmachine staat in Utrecht

by Pim, Sel

Samsung heeft vandaag ’s werelds grootste grijpmachine ooit onthuld. Tijdens een feestelijke opening in de Event Space van Hoog Catharijne in Utrecht konden passanten de gigantische grijparm als eerste proberen. En ook de komende dagen is dat nog mogelijk: Samsungs Flip & Grab staat donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 september nog in de Event Space tussen Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

“Bij Samsung verleggen we grenzen om mensen te verrassen met baanbrekende producten en innovaties”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung Nederland. “De nieuwe Galaxy Z Flip4 is daar een prachtig voorbeeld van. Zo kozen wij ervoor het design van de Flip op te blazen tot ’s werelds grootste grijpmachine ooit. Met een lengte en breedte van 8,5 meter, hoogte van 10 meter en mooie prijzen hopen we dat bezoekers van Hoog Catharijne onder de indruk zullen zijn.”

Over Flip & Grab
Flip & Grab is ’s werelds grootste grijpmachine ooit. Samsung ontwikkelde Flip & Grab ter ere van de lancering van de Galaxy Z Flip4 in Nederland. Flip & Grab is de komende dagen te zien én te proberen in de Event Space tussen de ingang van Hoog Catharijne en Utrecht Centraal. Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen: van Galaxy Tablets, Galaxy Buds, Galaxy Watches tot de Galaxy Z Flip4.

Openingstijden

  • Donderdag 22 september – 14:00-18:00 uur
  • Vrijdag 23 september – 10:00-18:00 uur
  • Zaterdag 24 september – 10:00-14:00 uur

Samsung Galaxy Z Flip4: flexibel en veelzijdig
De Galaxy Z Flip4 is de ultieme tool voor zelfexpressie. Het compacte opvouwbare design maakt unieke ervaringen mogelijk die op geen enkele andere smartphone beschikbaar zijn. Maak bijvoorbeeld handsfree video’s of groepsselfies vanuit verschillende hoeken door de Z Flip4 gedeeltelijk te vouwen en FlexCam te activeren. En met een dunner scharnier, rechtere randen en contrasterend glas aan de achterkant is de Galaxy Z Flip4 Samsungs meest verfijnde ontwerp tot nu toe.

​Wil je meer weten over de Galaxy Z Flip4? Kijk dan op samsung.com/nl/smartphones/galaxy-z-flip4/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: