Home Gaming Finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup vindt op 4 en 5 mei plaats in Amsterdam

Finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup vindt op 4 en 5 mei plaats in Amsterdam

by Mark van Truijen

De afgelopen maanden hebben allerlei teams uit Europa gekliederd en geknokt in twee spannende kampioenschappen. Het Franse team Alliance Rogue is de kersverse winnaar van het Europees Kampioenschap Splatoon 2, en binnenkort stappen de beste Super Smash Bros. Ultimate-teams van Europa de ring in tijdens de finale van deSuper Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019. Dat evenement vindt op 4 en 5 mei plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De Europese kampioenen Super Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2 mogen zich daarna opmaken voor het Wereldkampioenschap, dat op 8 juni in Los Angeles wordt gehouden.

Nederland wordt tijdens het European Smash Ball Team Cup vertegenwoordigd door team Triple SSS, bestaande uit de spelers Supahsemmie, Space en SKIPPER. De drie jongens behaalden in een zinderende finale tijdens Heroes Dutch Comic Con een 3 – 1 overwinning op Team Brabant en werden daarmee Nederlands kampioen

Fans die hun favoriete team tijdens de Super Smash Bros. Ultimate-finale in Amsterdam willen aanmoedigen, kunnen zich binnenkort aanmelden voor een beperkt aantal tickets. Degenen die niet naar Amsterdam kunnen komen, kunnen altijd nog de livestream volgen op het officiële Twitch-kanaal en YouTube-kanaal van Nintendo. Binnenkort geven we meer informatie over hoe je de apotheose van de European Smash Ball Team Cup 2019 kunt bijwonen. 

Basisregels van de finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019

Om de kampioen van het Super Smash Bros. Ultimate-toernooi in Amsterdam te bepalen worden gekwalificeerde teams in vier groepen van drie teams geplaatst. De twee beste teams van elke groep gaan door naar de kwartfinale.

Om de kampioen van het Super Smash Bros. Ultimate-toernooi in Amsterdam te bepalen worden gekwalificeerde teams in vier groepen van drie teams geplaatst. De twee beste teams van elke groep gaan door naar de kwartfinale. 

De winnaars in de groepsfase, kwartfinale en halve finale worden bepaald door een Best of 5-set, bestaande uit: 

Wedstrijd 1: 2v2Wedstrijd
2: 1v1 SmashdownWedstrijd
3: 1v1 Smashdown*Wedstrijd
4: 1v1 Smashdown*Wedstrijd
5: 3v3 Multismash
*Personages die in vorige Smashdown-rondes al zijn gebruikt, zijn niet beschikbaar. 

Alle drie de leden van elk team moeten aan minimaal een van de eerste drie wedstrijden van de set deelnemen. In de finale zijn de eerste tot en met de vierde wedstrijd Best of 3. De volledige regels zijn te vinden in het officiële toernooireglement.

Europese teams spelen op het Wereldkampioenschap Splatoon 2 2019 en Wereldkampioenschap Super Smash Bros. Ultimate 2019 3v3 in Los Angeles.

Het Franse team Alliance Rogue heeft de concurrentie onlangs in het stof laten bijten in hetEuropees Kampioenschap Splatoon 2. De Franse kliederkampioenen mogen Europa vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap, dat op 8 juni in Los Angeles losbarst.

En zodra de finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 op 5 mei in Amsterdam gespeeld is, weten we wie samen met Alliance Rogue naar Los Angeles gaat als team dat Europa vertegenwoordigt op het Wereldkampioenschap Super Smash Bros. Ultimate. Beide teams hebben de kans om Europa trots te maken door als wereldkampioenen de geschiedenisboeken in te gaan.

Ga voor alle info over de finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 in Amsterdam en de weg naar het Wereldkampioenschap naar de officiële kanalen van Nintendo op Facebook en Twitter.

Het beste Super Smash Bros. Ultimate-team van Europa en de Europees kampioen Splatoon 2 gaan naar het Wereldkampioenschap, dat op 8 juni in Los Angeles wordt gehouden. Op 4 en 5 mei wordt in Amsterdam de winnaar bepaald van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: