Home Gaming FINAL FANTASY XV VERZENDINGEN EN DIGITALE VERKOPEN VOORBIJ ZES MILJOEN UNITS

FINAL FANTASY XV VERZENDINGEN EN DIGITALE VERKOPEN VOORBIJ ZES MILJOEN UNITS

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd. kondigt vandaag aan dat het aantal verzonden units én de digitale verkopen van FINAL FANTASY® XV het aantal van zes miljoen eenheden heeft overstegen.

De game ontving wereldwijd universele lof voor haar prachtige wereldontwerp en grafische kwaliteiten, naast diens open wereld vrijheid en spannende, nieuwe vechtsysteem. Niet voor niets blijft FINAL FANTASY® XV sterke verkoopcijfers realiseren na haar vijf miljoen verkochte exemplaren op de dag van release.

FINAL FANTASY XV voorziet spelers van aanvullende content en aanverwante producten om de spelervaring te verrijken, beginnende met de gratis game update, Holiday Pack (gratis versie) en premium Holiday Pack+ DLC welke nu beschikbaar zijn om te downloaden. Degene die het Holiday Pack (gratis versie) of het Holiday Pack+ downloaden, krijgen tevens toegang tot het “Moogle Chocobo Carnival”; een speciaal in-game event dat een spannend festival in de stad Altissia realiseert. Het festival start op dinsdag 24 januari, voor een gelimiteerde periode. 

Om spelers nog meer van FINAL FANTASY XV te laten genieten zullen regelmatige updates binnenkort de hoofdgame verrijken, zoals bijvoorbeeld premium DLC content die spelers aanvullende gameplay-ervaringen biedt.

FINAL FANTASY XV is nu beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation®4. Voor meer informatie over FINAL FANTASY XV, ga je naar:http://www.finalfantasyxv.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x