That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Android, Gaming, iOS, Nintendo Switch

Final Fantasy XV Pocket Edition HD vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

FINAL FANTASY® XV POCKET EDITION HD, de herontworpen FINAL FANTASY XV-ervaring met een schattige tekenstijl en toegankelijke besturing, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Deze toegankelijke hervertelling van het geliefde en hooggeprezen FINAL FANTASY XV verscheen oorspronkelijk voor iOS-, Android- en Windows 10-apparaten en is wereldwijd goed voor meer dan 8,1 miljoen verscheepte exemplaren en digitale verkopen. De gebruikersinterface en besturing van deze versie zijn aangepast en geoptimaliseerd voor consoles. Om de release te vieren, krijgen spelers die de Nintendo Switch-versie tussen vandaag en 20 september kopen een korting van maximaal 40%.

Bekijk hier de lanceringstrailer

In FINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD gaan zowel fans als nieuwkomers op reis met kroonprins Noctis en zijn vrienden Prompto, Ignis en Gladiolus, inclusief ingesproken dialogen en getrouw nagemaakte veldslagen. Alle geliefde momenten van FINAL FANTASY XV, zoals het rijden met de Regalia door ontzagwekkende landschappen, het kamperen, het rijden op chocobo en meer, zijn op een heel nieuwe manier te beleven in een nieuwe vormgeving, die voor de consoleversies in HD-resolutie in beeld verschijnt.

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, en verscheen eerder al voor de Xbox One en het PlayStation®4-systeem.

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION is ook beschikbaar voor iPhones en iPads met iOS 11.1 of nieuwer, sommige Android-apparaten met Android 5.0 of hoger en UWP (Windows 10). Meer details over de game vind je hier.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE