Home Gaming Final Fantasy XIV Shadowbringers Reis op 2 juli naar de First World

Final Fantasy XIV Shadowbringers Reis op 2 juli naar de First World

by Pim, Sel


Tijdens het uitverkochte FINAL FANTASY® XIV Fan Festival in Tokio, Japan, onthulde SQUARE ENIX® dat de langverwachte derde uitbreiding Shadowbringers™ spelers naar Norvrandt in de First World zal voeren. Dit is de eerste keer dat de Warriors of Light de wereld van Hydaelyn™ zullen verlaten – als Warriors of Darkness moeten ze nu tegen de legers van het licht strijden om deze wereld van de ondergang te redden.

Tijdens zijn presentatie op het evenement, kondigde producer en director Naoki Yoshida diverse vernieuwingen aan, waaronder:

  • Nieuwe job – Dancer: Dancer wordt net als gunbreaker een van de nieuwe jobs in Shadowbringers. Deze ranged aanvaller gebruikt chakrams voor krachtige aanvallen en voert dansen uit om speciale vaardigheden te benutten en het team te versterken.
  • Nieuw spelerras – Hrothgar: Het alleen-mannelijke Hrothgar-spelerras complimenteert het onlangs aangekondigde Viera-ras dat alleen uit vrouwen bestaat, als tweede nieuwe speelbare ras in Shadowbringers. De Hrothgar en Viera hebben beide unieke, aanpasbare functies die specifiek zijn voor hun rassen.
  • Nieuwe spelersteden – The Crystarium en Eulmore: Deze twee steden in Norvrandt zullen dienen als nieuwe spelershubs en een sleutelrol spelen in de hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
  • Nieuwe raid – Eden: Deze nieuwe high-end raid-content levert meerdere uitdagende eindbazen en een nieuw personage dat is ontworpen door Tetsuya Nomura, de KINGDOM HEARTS®-director en FINAL FANTASY-veteraan.
  • Nieuwe beast tribe en primal: De baarddragende dwergen en de  “Sin-eater,” Innocence.
  • Nieuwe field area – Lakeland


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: