That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Final Fantasy XIV online-wedstrijd laat spelers in-game pantsers ontwerpen

Met de nieuwste Gear Design-wedstrijd krijgen FINAL FANTASY® XIV Online-spelers van over de hele wereld de kans om hun eigen pantserontwerp in de game terug te zien. De wedstrijd is inmiddels begonnen en richt zich op Melee- en Ranged Physical DPS-pantserontwerpen. Tot 21 mei hebben fans de tijd om hun ontwerpen in te sturen, met de kans dat het ontwikkelteam ze gaat verwezenlijken en toevoegen aan het rijk Eorzea ™.

Stormblood-2.JPG
Winnaar Tank Edition (juli 2016)

Dit is de derde keer dat een dergelijke ontwerpwedstrijd wordt gehouden om uitrustingsontwerpen van spelers in FINAL FANTASY XIV Online te implementeren. De eerste werd gehouden in juli 2016 en vroeg om ontwerpen voor Tank-pantsers, die aan het spel werden toegevoegd bij de release van de veelgeprezen Stormblood™-uitbreiding. De tweede competitie vond plaats in maart 2017 en ging om de beste door de speler gemaakte ontwerpen voor Healers en Ranged Magic DPS. Terwijl de Healer-uitrusting in patch 4.1 werd toegevoegd als beloning voor het voltooien van een kerker, zal de Ranged Magic DPS-uitrusting een beloning worden voor The Swallow’s Compass, de nieuwe kerker die met patch 4.3 wordt toegevoegd.

Stormblood-4.JPG
Winnaar Healer Edition (maart 2017): Kare

Ga naar de Lodestone voor deelname aan de nieuwste Gear Design-wedstrijd en om de spelregels te lezen: http://sqex.to/ufQ
Voor meer informatie over Patch 4.3: Under the Moonlight zit je goed op de onlangs gelanceerde teaser-site: http://sqex.to/xWz

Stormblood-3.JPG
Winnaar Ranged Magic DPS Edition (maart 2017): Rei

Met de FINAL FANTASY XIV Online Free Trial kunnen nieuwe spelers zich gemakkelijk aansluiten bij de miljoenen avonturiers in het gebied Eorzea ™. De gratis proefversie laat iedereen van alle content genieten tot level 35 (inclusief de nieuwe Rival Wings PvP), tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://freetrial.finalfantasyxiv.com/.