Home Gaming Final Fantasy XIV Online patch 6.2 krijgt nieuwe trailer en release op 23 augustus

Final Fantasy XIV Online patch 6.2 krijgt nieuwe trailer en release op 23 augustus

by Mark van Truijen

SQUARE ENIX® heeft bekendgemaakt dat FINAL FANTASY® XIV Online patch 6.2, getiteld Buried Memory, verschijnt op 23 augustus. Dit werd onthuld tijdens een recente Letter from the Producer LIVE-uitzending met producer en director Naoki Yoshida. Het nieuws werd vergezeld door een nieuwe trailer en informatie over dit nieuwe hoofdstuk van de hooggeprezen titel, dat nieuwe gevechtsuitdagingen biedt en spelers verwelkomt op het langverwachte Island Sanctuary.

Tijdens de uitzending gaf Yoshida kijkers een demonstratie van Island Sanctuary, een nieuwe soort casual solo-content die spelers de kans biedt een eigen boerderij te bouwen op een afgelegen eiland. Daarvoor moeten spelers materialen verzamelen, faciliteiten bouwen, dieren verzorgen en meer, zonder dat daar eerdere ervaring met craften en gatheren voor nodig is.

Daarnaast werden andere details van patch 6.2 besproken, inclusief PvP-updates, Pandæmonium: Abyssos, en meer.

Hieronder een overzicht van de content die spelers kunnen verwachten in patch 6.2:

 • Nieuwe Main Scenario-quests – Het verhaal wordt vervolgd met een heel nieuw hoofdstuk.
 • Nieuwe Side Quests – Tataru’s Grand Endeavor gaat verder.
 • Nieuwe dungeon – Nieuwe uitdagingen wachten in The Fell Court of Troia.
 • Nieuwe trial – Werk samen met andere spelers in een nieuwe trial op de niveaus Normal en Extreme.
 • Nieuwe raid voor 8 spelers – Pandæmonium: Abyssos komt beschikbaar op de niveaus Normal en Savage om de meest ervaren spelers uit te dagen. De raid op Savage-niveau verschijnt een week na de lancering van patch 6.2.
 • Nieuwe Unreal-trial – Strijd tegen Sephirot in Containment Bay S1T7 (Unreal)
 • PvP-updates – PvP Series 2 en Crystal Conflict Series 3 beginnen bij de lancering van Patch 6.2. Daarnaast wordt Hidden Gorge hervat, samen met aanpassingen aan PvP-acties en het Crystalline Conflict klassement-systeem.
 • Verdere aanpassingen Main Scenario:
  • De Duty Support-functie wordt uitgebreid met main scenario-dungeons van de 2.x-serie tot 3.0 (Snowcloak, The Keeper of the Lake, Sohm Al, The Aery en The Vault).
  • De Steps of Faith-trial wordt omgevormd naar een Solo Quest Battle.
  • Thornmarch-trial wordt aangepast.
 • Diverse updates – Extra content, waaronder updates voor adventurer-plates en -portraits, glamour dresser-uitbreiding van 400 naar 800 slots en meer.

Daarnaast werden meer details gedeeld over de content die later verschijnt, als onderdeel van patch 6.25:

 • Nieuwe Side Quests – Somehow Further Hildibrand Adventures worden vervolgd in patch 6.25.
 • Nieuwe Weapon Enhancement-quests – Spelers kunnen in de hele patch 6.x-serie Manderville-wapens krijgen en verbeteren via de Somehow Further Hildibrand Adventures-questline.
 • Nieuwe Tribal Quests: Omicron – Nieuwe dagelijkse quests voor Disciples of the Land.
 • Nieuwe “Variant Dungeons”-gevechtscontent – Spelers kunnen genieten van deze nieuwe dungeon-content met verschillende niveaus – beginnend met de Sil’dihn Subterrane – voor 1-4 spelers, waarbij de moeilijkheidsgraad van vijanden stijgt op basis van het aantal spelers. Dungeons hebben vertakkende routes die veranderen op basis van de acties van spelers in de betreffende dungeon.
 • Nieuwe gevechtscontent Another Path: Criterion Dungeons – Zwaar uitdagende content voor vier spelers, met de kenmerkende structuur en vijanden van Variant Dungeons, maar dan met vaste routes. De Criterion Dungeon-content biedt twee moeilijkheidsniveaus, met beide hun eigen unieke set regels en eigenschappen.

Daarnaast werd onthuld dat in samenwerking met het kledingmerk Insert Coin een FFXIV Endwalker Paladin Jacket is gemaakt. De vormgeving van deze jas is geïnspireerd door de level 90 paladin job-uitrusting zoals die verscheen in key-art en de Endwalker-trailer. De jas is voorzien van hoogkwalitatief stikwerk en nu beschikbaar voor bestellingen. Ga voor meer informatie naar: https://sqex.to/InsertCoin

Ook werd een week-durende livestream getiteld “Mogchute Farm” aangekondigd om de komende lancering van de langverwachte Island Sanctuary-content te vieren. “Mogchute Farm” vindt plaats op de Mudchute Farm in Londen, een officiële liefdadigheidsvereniging met zorg voor het millieu in het hart van hun missie.  Van 14 uur op maandag 15 augustus tot 14 uur op vrijdag 19 augustus krijgen kijkers verschillende populaire boerderijdieren te zien, waaronder varkens, geiten en kippen, naast andere verrassingen die in de loop van de week zullen volgen.  Ga naar het FINAL FANTASY XIV Online Twitch-kanaal om de dagelijkse voedermomenten en andere festiviteiten te volgen: https://www.twitch.tv/finalfantasyxiv

Tijdens de Letter from the Producer LIVE-uitzending werd ook bekendgemaakt dat FINAL FANTASY XIV Online met een speciale stand terug zal keren naar de Melbourne Convention and Exhibition Centre voor PAX Australia 2022. Bezoekers kunnen deze stand van 7 t/m 9 oktober bezoeken om deel te nemen aan diverse activiteiten. Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

Daarnaast is de FINAL FANTASY XIV Online Starter Guide Series nu te zien op YouTube. Deze online videoserie met zeven delen biedt beginnende spelers vele tips en tricks om het meeste uit hun avontuur te halen. De video’s volgen de reis van Kaz en zijn mentor Mayra, die hem begeleid op zijn eerste stappen in Eorzea. Meer informatie over de serie is hier te vinden: https://sqex.to/8q2Pq

Tenslotte is het seizoensevenement Moonfire Faire begonnen! Tot 26 augustus kunnen spelers unieke beloningen verdienen, inclusief Summer Sunset-kleding. Lees hier meer over dit tijdelijke evenement: https://sqex.to/t4wCH

Bekijk hier de volledige Producer LIVE-uitzending

Met meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers is er nooit een beter moment geweest voor nieuwkomers om hun avonturen in de veelgeprezen FINAL FANTASY XIV Online-saga te beginnen. De uitgebreide Free Trial omvat nu alle content van de uitbreidingen A Realm Reborn en Heavensward™ (en updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie aanvullende speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist). Spelers van de Free Trial kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die samen het equivalent vormen van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen. Meer informatie is hier verkrijgbaar: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial 

Ga voor meer info over FINAL FANTASY XIV: Endwalker™ naar de officiële site: https://eu.finalfantasyxiv.com/endwalker/

Met meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers is er nooit een beter moment geweest voor nieuwkomers om hun avonturen in de veelgeprezen FINAL FANTASY XIV Online-saga te beginnen. De uitgebreide Free Trial omvat nu alle content van de uitbreidingen A Realm Reborn en Heavensward™ (en updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie aanvullende speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist). Spelers van de Free Trial kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die samen het equivalent vormen van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen. Meer informatie is hier verkrijgbaar: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: