Home Gaming Final Fantasy VIII Remastered nu verkrijgbaar

Final Fantasy VIII Remastered nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Een van de meest geliefde RPG’s keert vandaag terug met de release van FINAL FANTASY® VIII Remastered voor het Nintendo Switch™-systeem, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten en PC (STEAM®).

FINAL FANTASY VIII Remastered viert zijn twintigste verjaardag door de geliefde RPG naar moderne platformen te brengen, inclusief opnieuw gerenderde graphics die de personages als nooit tevoren tot leven wekken. In deze game stappen spelers in de schoenen van SeeD-rekruut Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly die samen de wereld moeten redden van de militaire natie Galbadia.

De geremasterde versie verrijkt de ervaring met de volgende vernieuwingen:

  • Battle Assist – De mogelijkheid om altijd maximale HP en ATB te hebben, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.
  • No Encounters – Een instelling waarmee spelers ononderbroken van de verhaallijn kunnen genieten, zonder vijanden willekeurig tegen te komen. Spelers kunnen nog steeds genieten van de gevechten die deel uitmaken van het verhaal.
  • 3x Speed Boost – Speel de game drie keer sneller dan normaal, zowel in de gamewereld als tijdens gevechten.
  • De STEAM®-versie krijgt ook extra opties, inclusief All Items (ontvang alle items, enkele items uitgezonderd), All Abilities, GF Max Level, Max Gil, Max Magic, All Limit Breaks, en All Cards (ontvang het maximale aantal Triple Triad Cards, uitgezonderd Rare Cards).

FINAL FANTASY VIII Remastered is nu beschikbaar voor het Nintendo Switch™-systeem, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten en pc (STEAM®).Ga voor meer informatie naar http://www.ffviiiremastered.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d