Home Gaming Final Fantasy IX vandaag verkrijgbaar voor Nintendo, Switch, Xbox One en Windows

Final Fantasy IX vandaag verkrijgbaar voor Nintendo, Switch, Xbox One en Windows

by Pim, Sel

owel fans als nieuwe spelers kunnen de komende tijd genieten van diverse klassieke FINAL FANTASY®-titels op moderne platformen. Het begint vandaag met de komst van FINAL FANTASY IX naar het Nintendo Switch™-systeem, de Xbox One-familie van apparaten, en Windows 10. Deze release wordt binnenkort gevolgd door de lancering van Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY!™ op 20 maart en FINAL FANTASY VII op 26 maart.

FINAL FANTASY IX verscheen oorspronkelijk in 2000 en vertelt een spannend verhaal over liefde, oorlog, magie en zelfontdekking. Zowel fans als nieuwkomers kunnen genieten van legendarische momenten met Zidane, Vivi, princess Garnet en de rest, dit keer met moderne verbeteringen, op de Xbox One, Windows 10 en Nintendo Switch, inclusief hd-filmpjes en -personagemodellen, auto-save-functie en meer.

De fun krijgt op 20 maart een vervolg met de release van Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! op de Nintendo Switch en PlayStation®4. Deze remake van Final Fantasy Fables: Chocobo’s Dungeon uit 2007 is beter dan ooit, met unieke nieuwe dungeons, een nieuw buddysysteem om monsters en andere personages mee te rekruteren, en een lokaal coöpsysteem om samen met vrienden door de willekeurig samengestelde dungeons te manoeuvreren.

Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! is nu verkrijgbaar als digitale pre-order. Fans die de game pre-orderen in de Nintendo e-Store ontvangen bij de lancering de buddy-chocobo “Alpha” en de Switch-exclusieve buddy-chocobo “Machinist”-DLC als metgezellen. Wie de game pre-ordered in de PlayStation®Store ontvangen de buddy-chocobo “Alpha,” de PlayStation®4-exclusieve buddy-chocobo “Beastmaster” DLC, een PlayStation®4-thema, en een Playstation™Network-avatarbundel.

Daarnaast kunnen spelers uitkijken naar de terugkeer van het originele FINAL FANTASY VII op Nintendo Switch™ en de Xbox One-familie van apparaten op 26 maart. FINAL FANTASY VII  vertelt het epische avontuur van Cloud en zijn bondgenoten die betrokken raken bij een grootschalige strijd om de dreiging van Sephiroth te stoppen en de planeet te redden. Het baanbrekende verhaal en de diepgaande gameplay zijn dit keer verpakt in hd-grapics en verrijkt met moderne functies als auto-save, enemy encounter-opties en meer.

Check hieronder de launch trailer van Final Fantasy IX:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: