Home Gaming Final Fantasy 7 Rebirth gameplay toont Queen’s Blood, Piano Mini-Game en The Grasslands

Final Fantasy 7 Rebirth gameplay toont Queen’s Blood, Piano Mini-Game en The Grasslands

by Pim, Sel

Final Fantasy 7 Rebirth van Square Enix heeft nieuwe gameplay en details gekregen dankzij diverse hands-on impressies in de afgelopen dagen. Het ontwikkelingsteam heeft echter een podiumevenement gehouden op de Tokyo Game Show 2023 om nog meer te laten zien, van de Grasslands en de bijbehorende mini-games tot meer gevechten. Je kunt ook meer gameplay bekijken, met dank aan Famitsu.

De Grasslands worden getoond vanaf 28:59 in de livestream, met een trailer die alle verschillende mini-games belicht op 1:04:08. Deze omvatten het kaartspel, Queen’s Blood, en de Chocobo Ranch, waar Chocobo’s kunnen worden aangepast. Er is ook een ritmespel met de piano te zien, hoewel dit los lijkt te staan van de Grasslands.

Over het algemeen zijn de Grasslands groot, ze beslaan ongeveer twee kilometer en bieden veel te doen. Dit versterkt verder de overvloed aan nevencontent in het spel (die het hoofdverhaal verdubbelt), de beloofde 100 uur aan gameplay en hoe de wereldkaart “één-op-één” is met het originele spel.

Final Fantasy 7 Rebirth wordt gelanceerd op 29 februari 2024 voor de PS5. Het wordt geleverd op twee Blu-ray schijven en vereist 150 GB aan ruimte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d