Home Gaming Final Fantasy 16 Trailer toont de wereld van Valisthea

Final Fantasy 16 Trailer toont de wereld van Valisthea

by Mark van Truijen

Op PAX East 2023 heeft het ontwikkelingsteam van Final Fantasy 16 nieuwe beelden onthuld van de aankomende actie-RPG. De nieuwste trailer schetst de verschillende locaties die protagonist Clive Rosfield zal bezoeken in Valisthea. Bekijk het hieronder.

Naast uitgestrekte vlaktes en door oorlog verscheurde steden, verkent de speler ook grotten met kristallen en lava. Er zijn oude ruïnes om te verkennen, gecreëerd door The Fallen, een beschaving die bestond voor de gebeurtenissen in het spel, en een uitgestrekte krater met watervallen en een meer in het midden. Natuurlijk hoeven spelers niet de hele reis te voet af te leggen, want Chocobos zijn beschikbaar. En zoals gebruikelijk in het spel, zullen spelers zich ook door krappe openingen moeten wringen, ongeacht de omgeving.

Er zijn zes belangrijke regio’s om te verkennen in Final Fantasy 16, elk met zijn eigen dominante macht en Dominant. Met de Mothercrystals die langzaam vervagen en de Blight die zich verspreidt, dreigt oorlog Valisthea te overspoelen. We zullen zien hoe het allemaal uitpakt wanneer het spel op 22 juni wordt gelanceerd voor PS5. Blijf tot die tijd op de hoogte voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: