Home Featured Final Fantasy 16 Demo gevonden in de PlayStation Store

Final Fantasy 16 Demo gevonden in de PlayStation Store

by Mark van Truijen

Sinds november vorig jaar weten we dat Square Enix een demo van Final Fantasy 16 zal uitbrengen vóór de lancering, en nu de actie-RPG nog minder dan een maand van de release verwijderd is, zal het waarschijnlijk niet lang meer duren voordat de demo beschikbaar is. Sterker nog, dit zou zelfs eerder kunnen gebeuren dan sommigen hadden verwacht.

Zoals opgemerkt door gebruikers op Reddit is er een vermelding van een demo van Final Fantasy 16 verschenen in de PlayStation Store. Hoewel het nog niet mogelijk is om deze te downloaden, lijkt het erop dat een officiële aankondiging en release niet al te ver weg zijn.

Eerder dit jaar bevestigde Square Enix dat de demo van Final Fantasy 16 ongeveer twee weken voor de lancering van het spel beschikbaar zou worden, dus het is waarschijnlijk dat deze in de komende dagen wordt uitgebracht. Er is ook bevestigd dat de demo ongeveer twee uur zal duren en dat spelers hun voortgang kunnen overzetten naar het volledige spel.

Final Fantasy 16 zal later deze maand, op 22 juni, worden uitgebracht voor de PS5. Na de release zal Square Enix werken aan een PC-versie, terwijl er ook post-launch DLC overwogen kan worden, afhankelijk van de ontvangst van het spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d