Home Gaming Final Fantasy 14: Endwalker Patch 6.4 komt met content details, release staat gepland voor mei

Final Fantasy 14: Endwalker Patch 6.4 komt met content details, release staat gepland voor mei

by Mark van Truijen

Square Enix heeft details en de releasedatum bekendgemaakt voor de volgende grote inhoudsupdate voor de MMORPG Final Fantasy 14: Endwalker. De update, genummerd als 6.4 en getiteld The Dark Throne, staat gepland voor release eind mei 2023 en zal een groot aantal nieuwe functies en inhoud naar het spel brengen.

Als onderdeel van de kernfuncties van de update zal het hoofdverhaal worden voortgezet. De update brengt ook een nieuwe kerker genaamd The Aetherfont en een nieuwe set van 8-speler raids in de Pandæmonium raid-serie met zich mee. Er wordt ook een nieuwe 8-speler proef genaamd The Voidcast Dais uitgebracht, in zowel normale als extreme moeilijkheidsgraden.

Andere functies van de update zijn een nieuwe zone voor Ocean Fishing, updates voor Island Sanctuary, ondersteuning voor de Stormblood hoofdscenario kerker voor het Duty Support System, Containment Bay Z1T9 die terugkeert als de nieuwe Unreal Trial, en een nieuw hoofdstuk in de Tataru’s Grand Endeavour quest.

Het bedrijf heeft ook details onthuld over de opvolgende patch 6.45, die gepland staat om het niveau van de Blue Mage-job te verhogen tot 80, en brengt Mount Rokkon als de nieuwe Variant en Criterion kerker met zich mee. De komische Hildibrand-reeks van quests wordt ook voortgezet in de update, samen met voortzettingen voor de Weapon en Tool Enhancement-quests.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: