Home Movies Film1 vernieuwt per 1 september

Film1 vernieuwt per 1 september

by Mark van Truijen

Per 1 september lanceert Film1 met trots een compleet nieuwe en frisse look and feel. Met een Film1-abonnement kijkt men de laatste films on demand op TV, laptop, tablet en telefoon of op een van de vijf televisiekanalen.

Nieuwe huisstijl en zendersFilm1_2.png
De vijf kanalen van Film1 krijgen een nieuwe look and feel met een modern, fris logo en design. De reclamevrije kanalen, website en app worden allen in een nieuw jasje gestoken. De vertrouwde zenders ‘Film1 Comedy & Kids’ en ‘Film1 Spotlight’ worden omgedoopt tot ‘Film1 Family’ en ‘Film1 Drama’. De nieuwe kanaalnamen sluiten beter aan bij de aangeboden content op de desbetreffende kanalen.

De volledige service blijft vanzelfsprekend beschikbaar via alle kabelaars, waaronder Ziggo, KPN en M7. Film1 wordt daarnaast onder de aandacht gebracht in een nieuwe TV-campagne die ook van start gaat in september.

Film1 Premiere – Op het etalagekanaal Film1 Premiere is het nieuwste en beste wat er op filmgebied te krijgen is te zien, met wekelijks de laatste premières.

MegaWeekend
Vanaf september lanceert Film1 MegaWeekends met iedere vrijdag, zaterdag en zondag grote filmpremières. Elke zaterdag een blockbusteren elke zondag een geweldige familiefilm.

In september en oktober worden tijdens de MegaWeekends onder andere de televisiepremières verwacht van grote releases als Tarantino’s The Hateful Eight, de nieuwste James Bondfilm Spectre,The Hunger Games: Mockingjay Part 2 met een hoofdrol voor Jennifer Lawrence, Stallone’s Creed en films van Nederlandse bodem als Bon Bini Holland en Fashion Chicks.

Film1 Action – Voor de adrenalinejunkie. Liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction films komen hier ruimschoots aan hun trekken.

Film1 Family – Het familiekanaal biedt exact wat de naam suggereert; een veilige plek waar ouders en kinderen samen films kunnen kijken en genieten van quality time.
(Vervangt Film1 Comedy & Kids).

Film1 Drama – Het nieuwe Film1 Drama is de plek waar ‘s werelds beste verhalen verteld worden. Zowel door middel van films als de speciaal geselecteerde series van over de hele wereld.
(Vervangt Film1 Spotlight).

Film1 Sundance – Het kanaal voor alternatieve, onafhankelijke kwaliteitsfilms. Hier vind je een ruime filmprogrammering, inclusief concertregistraties en fascinerende series.

Over Film1
Film1 is dé Nederlandse premium filmservice voor filmliefhebbers, beschikbaar op vijf kanalen en on demand. Bij Film1 krijgen kijkers als eerste toegang tot de beste films van dit moment. Van recente bioscoophits tot de beste films van Nederlandse bodem, Film1 heeft het allemaal.

De filmservice is beschikbaar via 17 kabelmaatschappijen, IPTV providers en in de Film1-app. Via de app  zijn meer dan 400 titels beschikbaar, die de kijker overal en altijd kan bekijken. De Film1-app is beschikbaar voor Android- en iOS-gebruikers. De VOD- catalogus is beschikbaar op Ziggo, KPN en binnenkort ook bij meer providers.

Onderdeel van Sony Pictures Television Networks
Sinds augustus 2015 behoort Film1 tot de multinational Sony Pictures Television (SPT) Networks. Sinds de overname is er door alle teams achter de schermen hard gewerkt aan verfrissen en verbeteren van het Film1-merk, wat geresulteerd heeft in het vernieuwde Film1 per 1 september 2016. Sony Pictures Television Networks beschikt over diverse entertainmentzenders met een bereik van ruim één miljard huishoudens over de hele wereld. Gevestigd in Culver City, Amsterdam, Boedapest, Londen, Madrid, Miami, Milaan, Moskou, Bombay, München, Singapore en Tokyo, bieden Sony’s lineaire en digitale netwerken film- en televisiecontent van hoge kwaliteit aan van Sony Pictures en derde partijen, zowel originele content verkregen wereldwijd als lokaal. Sony Pictures Television Networks is een divisie van Sony Pictures Television Inc., een Sony Pictures Entertainment bedrijf.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x