Home MoviesDVD/Blu-Ray Film en series om je de komende maand door te halen

Film en series om je de komende maand door te halen

by Mark van Truijen

Oktober is de maand waarin we naast (waarschijnlijk) veel regen ook nieuwe releases tegemoet gaan. Zo brengen we onder andere De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje uithet is tenslotte nooit te vroeg voor de Sint. Ook De Bellinga’s Huis Op Stelten kan nu vanaf de bank bekeken worden. Verder verschijnt er van bijna elk genre wel iets op DVD, Blu-Ray of 4K, zoals Paranormal Activity: Next of Kin voor de horrorfans, Hot Seat voor actionseekers en Paw Patrol V33: Pups Save Rocket Ryder voor de allerkleinsten. Ten slotte kun je genieten van Catch Me If You Can, Silverstar, Zwanger & Co én de klassiekers Sonic 1 & 2 Steelbook. Genoeg om deze maand door te komen dus!


 

DIGITAL RELEASES

DE CLUB VAN SINTERKLAAS EN HET VERGETEN PIETJE

In dit tiende muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

Cast Sinterklaas, Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Pietje Fernando, Luan Bellinga, Lucilla Bellinga, Frans Duijts

Regie Martijn Koevoets 

Genre Kids

12-10-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

12-10-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

LET OP: vanaf 28-10-2022 ook te koop op DVD


DE BELLINGA’S: HUIS OP STELTEN

De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, smeden de boeven Sam en Bram smeden een plannetje om de gouden winnaarsbeker te stelen. Maar dat is buiten Luan en Lucilla Bellinga gerekend. Met ingenieuze plannetjes en vallen zetten ze alles op alles om hun huis, de beker en zusje Luxy en broertje Lucius te beschermen. 

Cast Familie Bellinga, Hetty Heyting, Rienus Krul, Rian Gerritsen, André Dongelmans, Anne Appelo en Henny Huisman

Regie Armando de Boer

Genre Familiefilm

19-10-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

19-10-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

LET OP: vanaf 28-10-2022 ook te koop op DVD


ZWANGER & CO 

Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Ondertussen groeit haar familie in rap tempo. Veertigplussers Annet en Theo proberen nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij eerder gemist heeft. Merel besluit voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop. 

Cast Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Bo Maerten, Manuel Broekman, Matteo van der Grijn, Maaike Martens, Thom Hoffman, Carolina Dijkhuizen, Beppie Melissen

Regie Johan Nijenhuis

Genre Romantische Komedie

13-10-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

LET OP: vanaf 14-10-2022 ook te koop op DVD en Blu-Ray


HOME ENTERTAINMENT RELEASES

HOT SEAT

Hot Seat still

Voormalig crimineel hacker Orlando (Kevin Dillon) wordt gedwongen om digitaal in te breken bij een aantal belangrijke banken. Doet hij dat niet dan zal de drukgevoelige bom onder de stoel waarop hij zit ontploffen en de halve stad in puin leggen. Terwijl Orlando zwaar op de proef wordt gesteld, proberen bommenexpert Wallace (Mel Gibson) en zijn team het gebouw binnen te dringen. Daarbij moeten ze door een doolhof van bommen navigeren om Orlando van zijn ‘hot seat’ af te krijgen.

Cast Mel Gibson, Kevin Dillon, Shannen Doherty, Lydia Hull

Regie James Cullen Bressack

Genre Actiethriller

14-10-2022 te koop op DVD en Blu-Ray


CATCH ME IF YOU CAN (steelbook)

Geïnspireerd op het buitengewone, waargebeurde verhaal van de briljante meesteroplichter Frank W. Abagnale Jr. en een FBI agent, die verbeten achter hem aanzit. Abagale Jr. doet  zich succesvol voor als piloot, advocaat en arts – en dat alles voor zijn 21e verjaardag! In Catch Me If You Can spelen Oscar genomineerde Leonardo DiCaprio en tweevoudig Oscar winnaar Tom Hanks in één van de meest bejubelde filmhits van drievoudig Oscar winnaar Steven Spielberg.

Cast Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen, Nathalie Baye

Regie Steven Spielberg

Genre Misdaad

14-10-2022 te koop op Blu-Ray


PARANORMAL ACTIVITY: NEXT OF KIN

In dit nieuwste, misschien wel meest angstaanjagende deel van de Paranormal Activity-reeks brengen producenten Jason Blum (The Conjuring) en Oren Peli (Paranormal Activity) horror naar een nieuw niveau. Margot (Emily Bader, bekend van Charmed) is een documentairemaker die op zoek is naar haar moeder en verdere familie die lang geleden verdwenen in een afgelegen Amish-gemeenschap. Zij en haar filmploeg realiseren zich al snel dat de familie die hen in hun huis verwelkomt, een sinister geheim te verbergen heeft.

Cast Emily Bader, Roland Buck lll, Dan Lippert 

Genre Horror

Regie William Eubank

14-10-2022 te koop op Blu-Ray


PAW PATROL V33: PUPS SAVE ROCKET RYDER

De pups schieten weer te hulp in acht nieuwe, puptastische avonturen! Zo moet de PAW Patrol op pad om een op hol geslagen trein te stoppen en de vermiste reizigers te vinden. Maar ook Ryder heeft hulp nodig! Als hij raketten vastmaakt aan zijn quad gaat het helemaal mis en moeten de pups opnieuw in actie komen. Ook redden ze hun vrienden als die tijdens zip-linen hoog in de bomen worden geslingerd en redden ze een schattenjacht als die verkeerd af dreigt te lopen.

Genre Animatie

28-10-2022 te koop op DVD 


SILVERSTAR

Silverstar still

Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur.

Cast Britt Dekker, Juvat Westendorp, Bo Maerten, Wendy Ruijfrok, Eliyha Altena, Anneke Blok, Bart Klever

Regie Diede in ’t Veld

Genre Familiefilm 

14-10-2022 te koop op DVD


SONIC 1 & 2 (steelbook)

De wereld had een held nodig, maar we kregen een egel. Gewapend met supersnelheid omarmt Sonic The Hedgehog, alias de Blauwe Veeg, zijn nieuwe thuis op aarde. Totdat hij per ongeluk het stroomnetwerk laat uitvallen en op de radar verschijnt van het super-niet-coole boosaardige genie, Dr. Robotnik (stem van Jim Carrey). Nu is het superschurk tegen super-Sonic in een race over de wereld om Robotnik te stoppen, die Sonic’s unieke kracht wil gebruiken om de wereld te overheersen. Sonic werkt samen met de Donut Lord, alias Sheriff Tom Wachowski (James Marsden), om de planeet te redden in dit spectaculaire familiespektakel vol avontuur.

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic The Hedgehog 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

Genre Animatie

28-10-2022 te koop op UHD (4K)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: