That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Movies, Nieuws

Fifty Shades Freed grootste Ladies Night ooit

Op 7 februari a.s. vindt de Ladies Night van FIFTY SHADES FREED plaats. Voor dit populaire evenement zijn inmiddels al meer dan 109.000 tickets verkocht en gereserveerd waarmee het de meest succesvolle Ladies Night ooit in Nederland is. FIFTY SHADES FREED verslaat het vorige record dat in handen was van Fifty Shades Darker (108.915 tickets). Er worden nog steeds extra zalen bijgezet omdat er al veel zalen zijn uitverkocht.

FIFTY SHADES FREED is vanaf 7 februari a.s. te zien in 130 bioscopen.

Tickets zijn te koop via: http://tickets.fiftyshadesfilm.nl

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES FREED, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. FIFTY SHADES FREED is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film.

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe dreigingen.

De cast bestaat verder uit o.a. Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Robinne Lee, en nieuwkomers Arielle Kebbel en Brant Daugherty.

De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

FIFTY SHADES FREED is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (FearHouse of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE