Home Gaming FATAL FURY’s Terry Bogard mengt zich vanaf vandaag in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate

FATAL FURY’s Terry Bogard mengt zich vanaf vandaag in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate

by Jos Vis

De King of Fighters is gearriveerd! Voor de eerste keer ooit gaat Terry Bogard, de legendarische wolf uit de FATAL FURY-serie, de strijd aan als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate voor de spelsystemen uit de Nintendo Switch-familie. In een nieuwe video werd Terry Bogard door niemand minder dan Masahiro Sakurai, director van Super Smash Bros. Ultimate, in de schijnwerpers gezet en konden we de vechtkampioen in actie zien. Daarnaast werden het nieuwe level King of Fighters-stadion en 50 muzieknummers uit diverse SNK-games uit de doeken gedaan. Al deze Super Smash Bros. Ultimate-content is vanaf vandaag verkrijgbaar en zal speelbaar zijn voor spelers die in het bezit zijn van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass of die Challenger Pack 4 los kopen.

Nu Terry Bogard zich heeft gevoegd bij de reeds enorme collectie vechters, bevat Super Smash Bros. Ultimate nog meer mogelijkheden om epische gevechten te beleven. Terry is de afgelopen drie decennia in meer dan 80 games verschenen. Hij debuteerde in 1991, toen hij zijn tegenstanders een pak rammel gaf in de legendarische SNK-game FATAL FURY: KING OF FIGHTERS. Met zijn bekende petje en spierwitte glimlach is Terry inmiddels uitgegroeid tot een icoon binnen de vechtgamecommunity en mascotte voor SNK. Voor spelers die meer te weten willen komen over de achtergrond van Terry Bogard, zijn er diverse klassieke vechtgames verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, waaronder ACA NEOGEO REAL BOUT FATAL FURY SPECIALACA NEOGEO THE KING OF FIGHTERS ’95 en ACA NEOGEO THE KING OF FIGHTERS ’98

Terry is onlosmakelijk verbonden met het NEO GEO-tijdperk en daarom is ervoor gekozen om zijn klassieke FATAL FURY-vechtstijl te versmelten met de kenmerkende speelstijl van Super Smash Bros. Ultimate. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat Terry anders speelt dan de andere vechters in de game, waardoor spelers nieuwe opties hebben om hun tegenstanders het vuur aan de schenen te leggen. Naast dat Terry zijn entree maakt, zijn als onderdeel van Challenger Pack 4 ook het nieuwe level King of Fighters-stadion en een reeks muzieknummers uit diverse SNK-games toegevoegd. Bovendien is er vanaf vandaag een gratis update voor Super Smash Bros. Ultimate te downloaden, die onder andere verbeteringen voor privégevechten bevat. 

Door de Fighters Pass te kopen krijgen Super Smash Bros. Ultimate-spelers toegang tot vijf Challenger Packs. Elk pakket bevat een nieuwe speelbare vechter, een nieuw level en diverse muzieknummers. Joker, de held en Banjo & Kazooie zijn inmiddels al speelbaar, en vanaf vandaag komt Terry Bogard daar nog bij. Er zal in de toekomst nog één andere vechter worden toegevoegd aan de Fighters Pass. Deze is tot op heden nog niet aangekondigd. Ga voor meer informatie over Super Smash Bros. Ultimate naar https://www.smashbros.com/

Terry Bogard uit de FATAL FURY-serie mengt zich vanaf vandaag in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate als onderdeel van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d