Home Gaming Fast Travel Games onthult asymmetrische multiplayer verstoppertje VR-game ‘Mannequin’

Fast Travel Games onthult asymmetrische multiplayer verstoppertje VR-game ‘Mannequin’

by Jos Vis

Fast Travel Games heeft vandaag Mannequin aangekondigd, een asymmetrische multiplayer VR-game voor maximaal vijf spelers, gevuld met spanning, sociale deductie en snelle, plotselinge actie. In het spel spelen buitenaardse ‘mannequins’ die zich tussen bevroren aardbewoners bevinden, tegen speciale agenten die op jacht zijn om ze uit te roeien. Mannequin wordt in 2024 gelanceerd op Meta Quest, SteamVR en PlayStation VR2.

De wereld is gestopt. De tijd is bevroren. Alle pogingen om contact te maken met de aliens zijn mislukt. Er zijn speciale agenten ingezet om de dreiging voor eens en voor altijd te neutraliseren. Speel als buitenaardse mannequins en zet dodelijke hinderlagen op door je voor te doen als mensen die bevroren zijn in de tijd, of als menselijke agenten die hightech gadgets hanteren om de mannequins van een afstand te neutraliseren.

“Mannequin combineert spanning en strategie op een unieke manier die alleen in VR kan worden vastgelegd”, legt James Hunt, Game Director, uit. “Bij elke ontmoeting gaat je hart sneller kloppen, wat teamwerk en slimme tactieken aanmoedigt. De wereld mag dan bevroren zijn, maar je moet vloeibaar blijven – het gaat erom dat je je tegenstanders te slim af bent en een stap voor blijft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: