Home GamingAndroid Farming Simulator 20 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Mobile!

Farming Simulator 20 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Mobile!

by Jos Vis

Je kunt nu waar en wanneer je maar wilt een boerdenbedrijf runnen, want Farming Simulator 20 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en mobile! Om alvast te zien welke boerenactiviteiten je altijd en overal kunt verrichten, bekijk je de launch-trailer van Farming Simulator 20

Farming Simulator 20 introduceert John Deere, het grootste landbouwmachinebedrijf ter wereld, voor het eerst op Nintendo Switch en mobile. Daarnaast debuteert een schat aan andere vernieuwingen op deze portable platformen, inclusief nieuwe machines, een nieuwe Noord-Amerikaanse omgeving, en de nieuwe gewassen katoen en haver. Naast het houden van vee als koeien, varkens en schapen, is het nu ook mogelijk om je eigen paarden te verzorgen, en er zelfs op te rijden.

Zoals gebruikelijk in de serie, biedt ook Farming Simulator 20 spelers weer een schat aan mogelijkheden, waaronder 100 getrouw gereproduceerde boerenvoertuigen en -gereedschappen van marktleidende fabrikanten. Bouw je boerderij op, oogst je gewassen en verkoop je producten om de ultieme boer te worden!

Farming Simulator 20 is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en voor Android en IOS-apparaten. Koop hem nu!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: