Home Gaming Farming Simulator 19 Platinum: Pre-order nu en krijg bonusvoertuigen

Farming Simulator 19 Platinum: Pre-order nu en krijg bonusvoertuigen

by Jos Vis

Breid de schat aan content in Farming Simulator 19 nog meer uit met de Platinum Expansion die meer dan 35 voertuigen en hulpmiddelen van CLAAS toevoegt, één van ’s werelds grootste landbouwbedrijven. Krijg het CLAAS Dominator & Torion Pack wanneer je Faming Simulator 19 Platinum Edition of Expansion pre-ordert. 

Farming Simulator 19 Platinum is beschikbaar als de alleenstaande Platinum Edition inclusief de game en uitbreiding, of de Platinum Expansion als upgrade voor een bestaande Farming Simulator 19 versie. De basis Farming Simulator 19-ervaring komt inclusief twee gebieden, 350 voertuigen en gereedschappen, tientallen gewassen en dieren om jouw droomboerderij waar te maken. 

Season Pass-eigenaren op PlayStation 4 en Xbox One kunnen de Platinum Expansion downloaden als deel van de Season Pass. Als je een nieuwe PS4 of Xbox One speler bent kun je de Platinum Expansion krijgen als deel van de Season Pass, of de Farming Simulator 19 Premium Edition. 

Vergeet ook niet dat gamescom bijna om de hoek komt kijken, een belangrijke tijd voor de Farming Simulator familie en fans. De Platinum Edition zal op de show zelf aanwezig zijn, naast CLAAS. Het tweede Farming Simulator League Toernooi zal ook plaatsvinden; kan Team Trelleborg de verwachtingen waarmaken, of zal iemand de eerste winnaars van de troon stoten? Volg en kijk het toernooi op Twitch, YouTube en Mixer tijdens gamescom. 

Farming Simulator 19 Platinum Edition en Expansion komen uit op 22 oktober. Platinum Edition zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One en PC via retail en digitaal. Platinum Expansion zal op alle platformen digitaal beschikbaar en via retail op PC. Beide digitale versies van de game ondersteunen Mac.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: