Home Gaming Farming Simulator 15 GOLD arriveert eind oktober met een vrachtlading nieuwe functies

Farming Simulator 15 GOLD arriveert eind oktober met een vrachtlading nieuwe functies

by Mark van Truijen

Eind oktober krijgt Farming Simulator 15 zijn eerste officiële uitbreiding: GOLD! Deze expansie breidt Farming Simulator 15 uit met een schat aan aanvullende content die de ervaring van alle virtuele boeren zeker zal verrijken, zoals een gloednieuwe omgeving die is gebaseerd op Oost-Europa en nieuwe voertuigen die zijn te bewonderen in de vandaag vrijgegeven beelden.

Ontdek een nieuwe omgeving die is geïnspireerd door typisch Oost-Europese landschappen en honderden hectares toevoegt aan de bestaande Europese en Amerikaanse maps van Farming Simulator 15. Deze nieuwe omgeving zit vol details en beeldeffecten voor nog meer sfeer en realisme!

De expansie GOLD levert ook 20 nieuwe voertuigen en gereedschappen die getrouw zijn gereproduceerd op basis van de echte merken: Rostselmash, Zetor, Tatra, Kverneland en Farmtech… waarmee het totale aantal machines en gereedschappen in Farming Simulator 15 op 160 komt!

De expansie GOLD verschijnt op 29 oktober in winkels voor bestaande spelers op PC. De uitbreiding is ook verkrijgbaar in combinatie met het volledige Farming Simulator 15 als Farming Simulator 15 GOLD EDITION. Daarnaast wordt deze versie tevens gebundeld met het officiële Saitek stuurwiel en pedalen.

Farming Farming

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x