Home Gaming Farming Life komt 18 oktober naar Steam

Farming Life komt 18 oktober naar Steam

by Jos Vis

Farming Life, een nieuwe landbouwgame die boerderijsimulatie, economische strategie en elementen van bouwspellen combineert, zal al op 18 oktober van dit jaar op pc verschijnen. In deze “farming SimCity” concentreerden de makers zich op gevarieerde en ontspannende gameplay, terwijl ze spelers veel vrijheid gaven bij het runnen van de boerderij. De nieuwe landbouwgame wordt ontwikkeld door de Poolse studio Pyramid Games S.A., bekend van games als Castle Flipper en Rover Mechanic Simulator. Het wordt uitgegeven door Gaming Factory S.A. en Ultimate Games S.A.

Farming Life is een ontspannend landbouwspel voor één speler met isometrische graphics, waarin elementen van een boerderijsimulator, economische strategie (manager/tycoon) en bouwspellen worden gecombineerd. Het doel van de speler is om de familieboerderij in zijn oude glorie te herstellen, en de titel geeft hen veel vrijheid als het gaat om het runnen ervan. Het is de speler die onder meer beslist hoe de boerderij wordt ontwikkeld, waarin wordt geïnvesteerd en welke productietakken prioriteit krijgen.

“ Farming Life is al bijna 3 jaar in ontwikkeling en de gameplay hier is per definitie rustig en gericht op ontspanning, dus hebben we besloten om enkele elementen van het boerenleven te vereenvoudigen. De verschillende opties voor landbouw en fokken zijn behoorlijk divers. Bovendien krijgen spelers veel vrijheid als het gaat om management en besluitvorming, wat het mogelijk maakt om volledig unieke boerderijen te creëren, gebaseerd op individuele visies en ideeën ” – zei Jacek Wyszyński, CEO van Pyramid Games S.A.

Farming Life zal geen gebrek hebben aan willekeurige gebeurtenissen. Het leven van de boer kan worden beïnvloed door andere factoren, bijvoorbeeld een bovengemiddelde regenval of een vos die op de boerderijdieren jaagt. De makers hebben ook onder andere aanvullende taken voorbereid die de speler kan uitvoeren voor de burgemeester en andere bewoners, evenals elementen om te concurreren met andere boerderijen.

“ Farming Life biedt veel verschillende mogelijkheden. Ruimtelijke inrichting van ons bedrijf, investeren in gebouwen en apparatuur, aanplanten van groenten, fruit en gewassen, veeteelt of het aannemen en aansturen van medewerkers. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat de spelers te wachten staat. Farming Life is ook tot op zekere hoogte een game die lijkt op SimCity, hoewel – in plaats van een stad – onze focus natuurlijk op de boerderij ligt. Deze game zou ook spelers moeten aanspreken die van producties zoals Stardew Valley en Farm Manager 2021 houden ” – voegde Rafał Jelonek, COO bij Ultimate Games S.A.

Landbouwleven – kenmerken:

  • beheer en ontwikkeling van de boerderij;
  • ontspannende gameplay;
  • veel soorten planten en vee;
  • grote vrijheid in de landbouw;
  • dieren verzorgen en gewassen verzorgen;
  • strijden om de titel van de beste boerderij van de stad.

De releasedatum voor pc (Steam) is vastgesteld op 18 oktober 2021.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: