Home Gaming Far Cry behind the scenes deel 2

Far Cry behind the scenes deel 2

by Mark van Truijen
Video ID not provided: Please check your shortcode.

Maak kennis met het onderzoek dat vooraf ging aan de open wereld van Kyrat in Far Cry 4 voor next-gen. Samen met VICE is het onderzoeksteam vertrokken naar Nepal om daar de inspiratie op te doen. Uiteindelijk zijn de unieke Kyrati karakters en prachtige open wereld daar op gebaseerd. Ver van de toeristische routes en trekpleisters ging het team op zoek naar de verhalen van échte mensen. Dankzij hun bijdrage kon het team de culturele en politieke levensdynamiek ervaren op een manier die normaliter aan buitenstanders voorbij gaat.

In de tweede video ontdekt het ontwikkelingsteam de grootheid van Nepal, die hen uiteindelijk inspireerde tot het maken van de immense open wereld in Far Cry 4, waar achter elke hoek nieuwe verrassingen schuilen. Verder bezoeken ze de Tal Bahari-tempel, een heilige plaats die even intens is als de toewijding van haar bezoekers. Tenslotte wagen ze zich aan steile en gevaarlijke paden, die hen leiden naar het Guerilla Trail: een historische weg die van groot belang was tijdens de Burgeroorlog.
Far Cry 4 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 18 november 2014 voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

Voor meer informatie over Far Cry 4, bezoek: farcrygame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

ñýíêñ çà èíôó.

9 jaren geleden

.

tnx for info!!

9 jaren geleden

.

áëàãîäàðñòâóþ.

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x