That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Far Cry 4 aangekondigd voor 20 November

Vandaag 15 Mei kondigt Ubisoft Far Cry 4 aan. In deze FPS krijg je in een exotische open-wereld de meest uitgebreide Far Cry ervaring ooit. Far Cry 4 is verkrijgbaar vanaf 20 november a.s. op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

De Speler in Far Cry 4 bevindt zich in Kyrat, een adembenemende, levensgevaarlijke en woeste regio van de Himalaya’s die onder druk staat van het regime van een zelfbenoemde, alleenheersende koning. Doormiddel van een uitgebreid aanbod van wapens, voertuigen en dieren om jouw eigen verhaal te schrijven in een exotische open wereld.

“Na het succes van Far Cry 3 wilden we de franchise naar een hoger niveau tillen en een game creëren die spelers zou verrassen en de verwachtingen van fans zou overtreffen,” aldus Dan Hay, Executive Producer. “Door de unieke setting, krijgen wij het gevoel dat Far Cry 4 gaat opvallen als first-person shooter en kunnen we niet wachten om meer van de game te laten zien in de aankomende maanden.” aldus Ubisoft.

Als je Far Cry 4 pre-ordert ontvang je een gratis update voor de Limited Edition. Deze Limited Edition bevat Hurk’s Redemption,drie actievolle singleplayer-missies met het populaire personage Hurk uit de Far Cry 3’s DLC in de hoofdrol. De Limited Edition bevat ook Hurks typische harpoengeweer ‘The Impaler’. De pre-order is nu verkrijgbaar bij alle grote retailers.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE