Home GamingAndroid Fantasy Town nodigt mobiele spelers uit om hun eigen koninkrijk te regeren op 18 juli

Fantasy Town nodigt mobiele spelers uit om hun eigen koninkrijk te regeren op 18 juli

by Jos Vis

gamigo kondigt aan dat zijn nieuwe mobiele landbouwsimulatiegame – Fantasy Town – op 18 juli wordt gelanceerd voor iOS en Android. In Fantasy Town spelen spelers de onwillige Lord of Arsendal die hun best doen om weg te komen van de leider van de stad. Spelers worden betrokken bij een breed scala aan taken die de stad helpen bloeien, waaronder het verzorgen van gewassen, het bouwen van nieuwe gebouwen, het gelukkig maken van burgers en nog veel meer. Ondertussen leer je meer over de geschiedenis van Arsendal, inclusief zijn vorige heer – je vader.

Naast de mechanica van het landbouwspel, biedt Fantasy Town ook een mix van RPG, avontuur en verkenning. Toekomstige heren kunnen verwachten dat ze lastige trollen zullen bevechten, hun stedelingen kunnen verbeteren om effectievere krijgers of ambachtslieden te worden, hun stadsgrenzen kunnen uitbreiden, nieuwe en opwindende kerkers kunnen verkennen op zoek naar zeldzame hulpbronnen, en nog veel meer. Er zullen ook regelmatig speciale evenementen in de game worden gehouden die spelers belonen na deelname aan verschillende minigames, waaronder puzzels en hardlopers.

Spelers kunnen ook samenwerken door vrienden toe te voegen en/of gilden te creëren om elkaar te helpen voor hun steden te zorgen terwijl ze weg zijn. Blus branden, red planten uit onweerswolken en verdedig hun steden tegen talloze monsters, waaronder krakens. Teamwerk maakt het droomwerk, en in Fantasy Town kan iedereen rondkomen met een beetje hulp van zijn vrienden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: