Home MoviesDVD/Blu-Ray Familie, vriendschap en bizarre avonturen met DVD en Blu-ray releases van The Searchers

Familie, vriendschap en bizarre avonturen met DVD en Blu-ray releases van The Searchers

by Pim, Sel

The Searchers biedt ook in april weer een divers aanbod aan DVD en Blu-ray releases. Vanaf 2 april is de voor een Golden Globe genomineerde filmBeautiful Boy verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Deze indrukwekkende film vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. Gevolgd door de release van de komische true crime film American Animals op 16 april, die je meeneemt tijdens de meest gedurfde kunstroof van de geschiedenis. 30 april staat in het teken van een bijzondere vriendschap in The Upside, de Amerikaanse remake van het op waarheid gebaseerde Intouchable (2011).

BEAUTIFUL BOY – 2 april op Blu-ray en DVD 

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle BreakdownDe Helaasheid der Dingen) eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (The Big ShortLittle Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet (Call Me by Your NameInterstellar). Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 Years a SlaveThe Big Short enMoonlight.

Lengte: 112 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Trailer:

AMERICAN ANIMALS – 16 april op Blu-ray en DVD

Na een bezoek aan de Transsylvania University besluiten de vier jonge vrienden Spencer, Warren, Eric en Chas om voor de lol het meest zeldzame en waardevolle boek uit de schoolbibliotheek te stelen. Maar wat begint als een grap verandert al snel in een bizar avontuur met serieuze gevolgen.

American Animals, geregisseerd door Bart Layton (The Imposter), van origine documentairemaker, weet op unieke wijze werkelijkheid en fictie met elkaar te combineren in dit ongelooflijke maar waargebeurde verhaal. Met Even Peters (X-Men) en Barry Keoghan (Dunkirk) in de hoofdrollen maakt Layton van American Animals een komische true crime film met een vleugje Ocean’s Eleven.

Lengte: 116 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Trailer:

THE UPSIDE – 30 april op Blu-ray en DVD

Miljonair Philip Lacasse (Bryan Cranston) leeft in hartje Manhattan in een kast van een huis maar vastgekluisterd aan zijn rolstoel. Dell (Kevin Hart) heeft het financieel minder en verdient het geld dat hij heeft met en een uitkering en duistere zaakjes. Wanneer de uitkeringsinstantie hem verplicht om te solliciteren, krijgt Dell onverwacht een echte baan als persoonlijke verzorger van Philip. Met zijn tomeloze energie zet Dell als snel de wereld van Philip op zijn kop en er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap tussen de twee.

In deze Amerikaanse remake van de Franse monsterhit Intouchable zien we Bryan Cranston (Breaking Bad, Argo, Trumbo) en Nicole Kidman aan het werk samen met de immens populaire Kevin Hart (Ride Along, Central IntelligenceThe Upside is nu al een van de meest succesvolle komedies van het jaar in Amerika!

Lengte: 126 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Trailer:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: