Home GamingAndroid Fallout Shelter – Update 1.5 nu beschikbaar

Fallout Shelter – Update 1.5 nu beschikbaar

by Sven

Met Update 1.5, is het voortaan mogelijk ongewenste items tot schroot te herleiden en ze in Junkom te toveren om nog meer gear te bouwen. Grijp dus je kans om opslagruimtes uit te mesten en nieuwe, coole spullen te maken.

Er werden ook nieuwe aanpassingsopties voor het kapsalon voorzien en nieuwe outfits om te craften die ook terug te vinden zijn in lunchboxes. Je zal het moeilijk hebben jouw dwellers nog te herkennen nadat je er mee klaar bent. Je kan ze er zelfs als Ghouls laten uitzien!

Overseers gebruikmakend van een iPhone 6s of 6s Plus kunnen voortaan genieten van Fallout Shelter’s nieuwe 3D Touch-ondersteuning. Met 3D Touch is het mogelijk meteen je vaults te openen en het hoofdmenu over te slaan. Je kan ook 3D Touch gebruiken om dwellers aan kamers toe te kennen en opslagruimtes te openen.

Sinds release werden tal van nieuwe features aan Fallout Shelter toegevoegd – inclusief nieuwe kamers, personages uit Fallout 4, huisdieren, nieuwe outfits en wapens. In de laatste update (Update 1.4), werd crafting aan de wereld van Fallout Shelter toegevoegd waardoor het mogelijk werd wapens, harnassen en outfits te creëren. De mogelijkheid om Junk te verzamelen door dwellers in het Wasteland te sturen of via Lunchboxes te verkrijgen, werd ook geïntroduceerd. Want hoe beter de Junk, des te beter de items die je kan maken! Er is nog meer onderweg, dus wees paraat voor komende updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x