Home Gaming Fae Farm ontvangt Skies of Azoria DLC

Fae Farm ontvangt Skies of Azoria DLC

by Pim, Sel

Phoenix Labs heeft vandaag Fae Farm: Skies of Azoria uitgebracht, de tweede uitbreiding voor hun gezellige farmsimulator. Met deze grote contentupdate worden spelers uitgenodigd om de drie mystieke regio’s van Skyvale te verkennen, een gloednieuwe wereld in de wolken. Met nieuwe vrienden om te ontmoeten, nieuwe romantische interesses en nieuwe mysteries om op te lossen, is Fae Farm magischer dan ooit.

Fae Farm: Skies of Azoria is nu beschikbaar als een gratis contentupdate voor Nintendo Switch™-spelers en is inbegrepen in de Deluxe Edition op PC. Eigenaars van de Standard Edition op PC kunnen deze nieuwe content ook verkrijgen door de extra DLC aan te schaffen voor $14,99/€14,99/£12,79 op Steam en de Epic Games Store.

Skyvale, de locatie voor Skies of Azoria, is een mysterieuze hemelse wereld boven de landen die eerder werden ontdekt in Fae Farm. De gevleugelde inwoners nodigen spelers uit om hen te bezoeken, aangezien de beschermgeest Sprite, Gusto, ongewone stemmingswisselingen vertoont. Nieuwe kerkers met puzzels om op te lossen en beloningen om te verzamelen maken deel uit van de oplossing. Spelers kunnen een reeks nieuwe personages ontmoeten en relaties met hen opbouwen, zowel platonisch als romantisch, evenals nieuwe vaardigheden, recepten en toverdrankjes beheersen. Neem spannende nieuwe gewassen en bronnen mee naar huis, evenals nieuwe cosmetica en decoraties.

Fae Farm: Skies of Azoria is naadloos verweven met de hoofdverhaallijn, zodat spelers een nieuw avontuur kunnen beginnen en ontdekken hoe deze content en de nieuwe gameplay-functies in het hoofdverhaal passen. Spelers die het hoofdverhaal al hebben voltooid, kunnen ook direct in de Skies of Azoria contentupdate duiken en het ervaren als een op zichzelf staand avontuur.

Fae Farm kan solo worden gespeeld, of met maximaal vier spelers in online multiplayer. Het spel biedt volledige cross-play-functionaliteit, waardoor spelers hun avonturen kunnen delen met anderen, ongeacht hun voorkeursplatform. Spelers op de Nintendo Switch kunnen ook lokaal spelen via de ad-hoc draadloze functie.

Spelers die het spel op Nintendo Switch aanschaffen, ontvangen de eerste twee post-launch contentupdates, Coasts of Croakia en Skies of Azoria, gratis. Op PC kunnen spelers de Fae Farm Standard Edition kopen voor $39,99/€39,99/£29,99, wat de basisgame omvat, of de Deluxe Edition voor $59,99/€59,99/£39,99, wat de basisgame, de eerste twee post-launch contentpacks en de originele soundtrack van Fae Farm bevat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x